ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ηττήθηκε από τον Αγιαξ

Νέο «χαστούκι» και αποκλεισμός για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Αγιαξ με δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο (0-2), παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του Champions League και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Ολα για την Ενωση τελείωσαν στο 67'. Ο Μάρκο Λιβάγια, στην επιστροφή του μετά την τιμωρία στην Ευρώπη, υπέπεσε σε πέναλτι, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Τάντιτς από την άσπρη βούλα ολοκλήρωσε... την καταστροφή για το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 72', οι Ολλανδοί βγήκαν στην κόντρα, ο Νέρες άλλαξε μέσα στην περιοχή τη μπάλα με τον Χούντελαρ, ο οποίος άνοιξε αριστερά στον επερχόμενο Τάντιτς που με πλασέ νίκησε τον Μπάρκα για το 0-2.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λιβάια, Γκάλο (73’ Μπογιέ), Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος (78’ Κλωναρίδης), Πόνσε (81’ Γιακουμάκης), Χουλτ, Γαλανόπουλος, Άλεφ

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονανά, Ντε Λιχτ, Βέμπερ, Φαν ντε Μπέκ (86’ Λαμπιάντ), Νέρες, Τάντιτς, Μαζράουι (82’ Κρίστενσεν), Μπλιντ, Σένε, Ντε Γιόνγκ, Ντόλμπεργκ (62’ Χούντελαρ)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.