ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να εκπροσωπήσει την αξιωματική αντιπολίτευση

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης θα πάει στο συνέδριο του Ποταμιού

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης θα εκπροσωπήσει την αξιωματική αντιπολίτευση στο συνέδριο του Ποταμιού που ξεκινά το Σάββατο.

Στην ομιλία του, μάλιστα, ο κ. Χατζηδάκης αναμένεται να αναφερθεί στον εποικοδομητικό ρόλο που έχει διαδραματίσει το Ποτάμι στην πολιτική ζωή των τελευταίων ετών, τονίζοντας ότι σε πολλές περιπτώσεις τα δύο κόμματα έδωσαν κοινές μάχες κατά της δημαγωγίας, του λαϊκισμού και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού που κατεξοχήν χαρακτηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση. Θα αναφερθεί επίσης σε μελλοντικές πιθανές συγκλίσεις, δεδομένης της επιλογής του κ. Μητσοτάκη να επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή πολιτική και κοινωνική συναίνεση.

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα που απέδωσαν την απουσία του κ. Μητσοτάκη από το Συνέδριο σε προβλήματα στις σχέσεις της ΝΔ και του Ποταμιού διευκρίνιζαν δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και γι αυτό άλλωστε η αξιωματική αντιπολίτευση θα εκπροσωπηθεί σε υψηλότατο επίπεδο με την παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.