ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ναι» για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Σαχινίδη

«Όχι» από την Ολομέλεια της Βουλής στην άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου

Η Ολομέλεια της Βουλής, με 118 ψήφους κατά έναντι 38 υπέρ, απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, συντασσόμενη επίσης με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Το εισαγγελικό αίτημα για την άρση ασυλίας του κ. Καμμένου αφορούσε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης έπειτα από μήνυση των Χάρη Μάκα, Μιράντας Ξαφά και Ηλία Κανέλλη.

«Ναι» στην άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Σαχινίδη

Αντίθετα, ομόφωνα η Ολομέλεια με 151 ψήφους, τάχθηκε υπέρ της άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Σαχινίδη, μετά από ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Σημειώνεται, ότι ομόφωνη ήταν και η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, μετά το εισαγγελικό αίτημα για άρση ασυλίας του κ. Σαχινίδη σχετικά με το αδίκημα της ψευδής καταμήνυσης, για το οποίο έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 10 μήνες και εκκρεμεί στη δικαιοσύνη η εκδίκαση της έφεσης που είχε ασκήσει.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 20:45 22/11/2018

    Αφήνουν να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο το γουρούνι, ο Πάνος στα τέσσερα Καμμένος.Αυτό το ζώο καθημερινά πουλάει και προδίδει την Ελλάδα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.