ASTRO-MATRIX

Δείτε το Top 5!

Ποια ζώδια θα παντρευτούν το 2019;

Το 2019, μπορεί με τον Δία στον Τοξότη, να χαρακτηρίζεται ως χρονιά της… ανεξαρτησίας και της επανάστασης, αλλά με Κρόνο σε Αιγόκερω και τόσες Εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί σίγουρα σε οικογένεια, σπίτι και… σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή!

Μήπως ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε;
Ποιοι όμως είναι οι τυχεροί του έτους, για γάμο; Ας δούμε παρακάτω το… Top 5!

  1. Δίδυμοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, έχετε τις περισσότερες πιθανότητες, να κάνετε ή έστω να αποφασίσετε το μεγάλο βήμα του γάμου! Ετοιμαστείτε για μονόπετρο και πρόταση!
  2. Τοξότες και Λέοντες του 2ου και 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνετε την ερωτική τύχη και ευκαιρίες και ναι, γιατί όχι, μπορεί φέτος να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τον μεγάλο έρωτα σας!
  3. Κριοί και Υδροχόοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, φέτος θα πετύχετε ένα μεγάλο όνειρο και στόχο! Ναι, αν ο γάμος είναι αυτό που θέλετε, μπορείτε το 2019, να το πετύχετε, αρκεί να αποφύγετε φυσικά σκοτεινούς μοιραίους έρωτες που ξέρετε ότι δεν οδηγούν σε κάτι ουσιαστικό!
  4. Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου! Κι όμως! Ο Κρόνος μπορεί να φέρει δυσκολίες και πιέσεις στις σχέσεις τους, αλλά η συνεργασία του με τον Ποσειδώνα φέτος, θα δώσει μία μεγάλη ευκαιρία στην συντροφική τους ζωή, να εδραιωθεί, με την εκπλήρωση ενός ονείρου!
  5. Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Μπορεί να είστε τελευταίοι στην λίστα, αλλά ναι, φέτος θα κάνετε ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα στα ερωτικά σας! Γιατί όχι και γάμο;

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.