ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία

Πήγε στο Παρίσι με την κοπέλα του πληρώνοντας με την κάρτα της πρώην του

Ένα ταξίδι στο Παρίσι ήθελε να κάνει ο Μάικλ Φέχνεσελντ, που αποφάσισε να ζήσει μερικές μέρες ρομαντισμού με τη νέα του σχέση. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η πρώην κοπέλα του συνειδητοποίησε ότι έλειπαν χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό, με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει στις αρχές αλλά και να δημοσιοποιήσει την ιστορία στο twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έιντζελ Έξφορντ συνειδητοποίησε ότι από τον τραπεζικό της λογαριασμό εξαφανίζονταν χρήματα. Μετά από αρκετό ψάξιμο, συνειδητοποίησε ότι υπεύθυνος για τη συρρίκνωση του τραπεζικού της λογαριασμού ήταν ο πρώην της.

Μάλιστα, ο πρώην άντλησε ποσό που ξεπερνά τις 1.200 λίρες για να κλείσει ένα ταξίδι στο Παρίσι με τη νέα του σύντροφο αν και δεν τα κατάφερε, αφού τον σταμάτησε στο αεροδρόμιο η αστυνομία.

 

Το ζευγάρι έβγαινε φέτος για διάστημα περίπου 2 μηνών.

Σύμφωνα με την Έξφορντ, ο πρώην φίλος της είχε την ευκαιρία να έχει πρόσβαση στην κάρτα της, όταν κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με φίλους είχε καταγγείλει ότι έχασε το πορτοφόλι του.

«Πιστεύω ότι εκείνη τη νύχτα μου απέσπασε τις λεπτομέρειες», έγραψε η 29χρονη κοπέλα στο twitter. «Ήταν η τελευταία βραδιά που τον είδα προσωπικά», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι χώρισε λίγες ημέρες μετά και ο πρώην σύντροφος μπλόκαρε την 29χρονη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει το Independent, η Έξφορντ κατάλαβε ότι ο πρώην της προχώρησε σε νέα σχέση, ενώ στη συνέχεια παρατήρησε ότι υπήρχαν ύποπτες συναλλαγές από τον τραπεζικό της λογαριασμό, που πήγαιναν σε πληρωμές λουλουδιών για τη νέα του συντροφο και ένα ταξίδι στο Παρίσι.

«Αγόρασε στην κοπέλα ΤΟΥ λουλούδια με ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ και τα έστειλε στον εργασιακό της χώρο σαν έκπληξη», έγραψε στο twitter η Έξφορντ. Όπως αποκάλυψε, ο τραπεζικός της λογαριασμός χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθούν εισιτήρια πάρκινγκ, likes στο Instagram, λογαριασμοί από το δήμο και συνδρομή στο Sky TV.

 

Σύμφωνα με την 29χρονη, ένας φίλος τη βοήθησε να χρησιμοποιήσει την κάρτα αποκτώντας πρόσβαση στο ταξίδι του πρώην της στο εξωτερικό, ενώ με αυτόν τον τρόπο βρήκε και το αεροπορικό εισιτήριο.

Η 29χρονη αποφάσισε τότε να πάει την ώρα της πτήσεις και να πλησιάσει την αστυνομία. Συνάντησε τον πρώην της με αστυνομικούς στο αεροδρόμιο και τον συνέλαβαν.

«Η αστυνομία εντυπωσιάστηκε με την έρευνά μας», ανέφερε.

Ο πρώην συνελήφθη και δήλωσε ένοχος στις 22 Οκτωβρίου και στη συνέχεια καταδικάστηκε σε ποινή 26 εβδομάδων, με αναστολή για δύο χρόνια καθώς και σε 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Η 29χρονη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για να προειδοποιήσει κι άλλες γυναίκες για τον Φέχσενφελντ.

«Θέλω να βεβαιωθώ ότι δεν θα το ξανακάνει σε κανέναν», είπε, βοηθώντας τους φίλους της που της βοήθησαν.

Η δημοσιοποίηση της ιστορίας έγινε viral και μάλιστα στο twitter δημιουργήθηκε το hashtag #FraudBae

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.