ΕΛΛΑΔΑ

Στις 3.000 ευρώ η ζημιά

Σάμος: Κυνηγός μετάλλων «μάδησε» φωτοβολταϊκά

Αποδείχθηκε βάσιμη η καταγγελία που είχε κάνει ένας 62χρονος στο αστυνομικό τμήμα Καρλοβασίων, μετά την λεηλασία των φωτοβολταϊκών που διατηρούσε στο αγρόκτημα της ιδιοκτησίας του σε περιοχή της Σάμου, καθώς είχε κατονομάσει τον πιθανό δράστη και δικαιώθηκε για τις υποψίες του!

Η κλοπή είχε γίνει πριν από περίπου τρεις μήνες και είχαν κάνει «φτερά» οκτώ συσσωρευτές και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί έστρεψαν τις έρευνες στον 32χρονο Έλληνα που υπέδειξε το θύμα και, στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

*** Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν σε έναν δρόμο της Ρόδου, το απόγευμα της Δευτέρας, εντόπισαν έναν 49χρονο να μεταφέρει με μοτοποδήλατο ένα σωλήνα χαλκού μήκους δυο μέτρων και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Όπως διαπίστωσαν, ο σωλήνας είχε κλαπεί νωρίτερα από μια επιχείρηση εστίασης, ενώ και το δίκυκλο ήταν κλεμμένο! Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται και για άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.