ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σκληρό ροκ» προαναγγέλλει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει

Ένα καυτό πολιτικό κλίμα και στην επόμενη Βουλή προαναγγέλλει ο Ανδρέας Λοβέρδος, που ‘δακτυλοδεικτούμενος’ από την πλειοψηφία της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, περνά στην αντεπίθεση, προεξοφλώντας πως μπροστά σε αυτά που θα ζήσουμε το ’89 θα …ωχριά.

«Βλέπω ότι η πλειοψηφία αποφασίζει να πάει στις εκλογές έτσι, αφού δεν έχει άλλα επιχειρήματα. Αφού θα πάει η πλειοψηφία με ευθύνη της στις εκλογές προσπαθώντας να χτυπήσει το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ, εγώ απαντάω και το ΠΑΣΟΚ απαντάει ότι θα απαντήσουμε με τον πιο δυναμικό τρόπο», δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ στον Real FM. Πιο συγκεκριμένα μάλιστα, αποκάλυψε ότι «στα τέσσερα αυτά χρόνια (σ.σ. της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) τους έχουμε δακτυλοδεικτούμενους για δέκα περίπου περιπτώσεις. Σε αυτές τις δέκα περιπτώσεις, θα λάβουν ακριβώς την πρακτική που δίνουν σε μας», είπε. «Όταν λες ότι η υπογραφή σου αφορά σε νόμιμη πράξη, αλλά εγώ λέω ότι μπορεί να δωροδοκήθηκες, αυτό σημαίνει ότι για κάθε πράξη που έχουν υπογράψει οι υπουργοί τους για τα δέκα θέματα και για παραπάνω, με μία απλή αναφορά στη Βουλή, δική μου, στην επόμενη Βουλή αν είμαι βουλευτής, ή οποιουδήποτε άλλου, θα κινείται η ποινική διαδικασία», συνέχισε, κατηγορώντας τους κυβερνώντες ότι επιλέγουν να στέλνουν υποθέσεις στη Δικαιοσύνη για να εκθέτουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, προκειμένου να εισπράττουν ‘ψηφαλάκια’. «Αν πάει κάποιος στις εκλογές με αυτού του είδους τα δηλητηριώδη όπλα, με ψεύτικα επιχειρήματα και την σκανδαλολογία και τις συκοφαντίες, θα λάβει απάντηση όπως του αρμόζει», σημείωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που φέρεται πάντως να έχει την στήριξη όλης της ΚΟ και του κόμματός του, στην υπόθεση για την οποία κατηγορείται από την πλειοψηφία.
Επί της κατηγορίας, μάλιστα, εξήγησε ότι «σε ό,τι με αφορά, αυτό το οποίο καταγράφεται στο πόρισμα είναι ότι στην εξεταστική επιτροπή δεν απήντησα με ειλικρίνεια. Αυτό δεν έχει να κάνει με ποινικά αδικήματα. Όποιος θέλει να πει ότι ψευδόρκησα, να το πει ανοιχτά. Δεν το λέει κανείς», είπε, σημειώνοντας ότι αυτή η ιστορία τελειώνει και ότι προσωπικά ο ίδιος τώρα δικαιώνεται, αλλά έχει περάσει στο μεταξύ δύο δύσκολα χρόνια.
Ερωτηθείς τέλος για την υπόθεση Novartis, υποστήριξε ότι δεν έχει ‘καμία απολύτως’ ανησυχία. «Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί, δεν είναι στα χέρια μου, ούτε είναι πολιτικό το ζήτημα αυτή τη στιγμή, σε ότι με αφορά γνωρίζω πολύ καλά τι είναι αυτά που έχουν γίνει με τις προμηθευτικές εταιρείες, πώς έχω μειώσει την φαρμακευτική δαπάνη, τι έκανα στα δύο χρόνια που ήμουν στο κάτεργο αυτό. Γιατί τότε ήταν κάτεργο το υπουργείο Υγείας, είχαμε την τρόικα πάνω από το κεφάλι μας όλη την ημέρα, ελέγχοντας και το παραμικρό χαρτί»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.