ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το εντυπωσιακό HUAWEI Mate 20 Pro σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Το νέο HUAWEI Mate 20 Pro έφθασε στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τη ναυαρχίδα της HUAWEI από €1.049[1] (€29,14/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις[2]) είτε φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTE ή με την υπηρεσία ανταλλαγής μεταχειρισμένων[3], επιστρέφοντας το παλιό τους smartphone. Η συσκευή κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: μαύρο, μπλε, twilight, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τα αξεσουάρ που τους ταιριάζουν μέσα από μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Το καινοτόμο HUAWEI Mate 20 Pro ξεχωρίζει για τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980, τον πρώτο παγκοσμίως επεξεργαστή στα 7nm που ενσωματώνει διπλή μονάδα τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας καλύτερη απόδοση και ταχύτατο multitasking. Είναι εξοπλισμένο με 6,39’’ OLED οθόνη, τριπλή κάμερα ΑΙ (Artificial Intelligence - Τεχνητή Νοημοσύνη) της Leica (40MP ευρυγώνιο φακό, 20MP υπερευρυγώνιο και 8MP τηλεφακό) για εξαιρετικές λήψεις και 24MP εμπρόσθια κάμερα για εκπληκτικές selfies. Τέλος, το δακτυλικό αποτύπωμα οθόνης και η ΑΙ 3D αναγνώριση προσώπου εξασφαλίζουν την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

Παράλληλα, διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, μεγάλη αυτονομία μπαταρίας 4200mAh, φορτίζει πολύ γρήγορα με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ενώ χάρη στη λειτουργία Wireless Reverse Charge, οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν κι άλλες συμβατές συσκευές.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να ασφαλίσουν[4] το HUAWEI Mate 20 Pro σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ μόνο από €13,33/μήνα, με την υπηρεσία ασφάλισης συσκευών, για κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, όπως θραύση, φωτιά ή υγρασία.

Με τo HUAWEI Mate 20 Pro, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη[5] πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα. Το δίκτυο της COSMOTE έχει βραβευτεί από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla[6] ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα έλαβε την πιστοποίηση «Best in Test», από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του φορέα, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE απολαμβάνουν 80% υψηλότερες ταχύτητες από το δεύτερο πάροχο κινητής στα αστικά κέντρα/μεγάλες πόλεις και τριπλάσιες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής, στις μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις.

 

[1] Oι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

[2] Αφορά εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

[3] Η υπηρεσία ανταλλαγής μεταχειρισμένων ισχύει μόνο από τα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Όροι και προϋποθέσεις στο www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

[4] Η ασφάλεια συσκευής ισχύει μόνο για αγορά από τα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η μηνιαία δόση €13,33 ισχύει για 18 μήνες και για αγορά της συσκευής με νέα σύνδεση COSMOTE ή ανανέωση ή φορητότητα. Όροι και προϋποθέσεις στο www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

[5] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

[6] Η COSMOTE, διακρίθηκε ως “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” στα “SpeedTest Awards” του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της διεθνώς αναγνωρισμένης και εξειδικευμένης εταιρείας σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet. Διεθνώς αναγνωρισμένη και εξειδικευμένη εταιρεία σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.