ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία : Είχε βάρδια στο ΕΚΑΒ και έμαθε για το τροχαίο που σκοτώθηκε ο άντρας της

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στη βάρδια του ΕΚΑΒ στην Πάτρα, όταν μια εργαζόμενη έλαβε κλήση για θανάσιμο τροχαίο, στο οποίο χωρίς να το ξέρει, σκοτώθηκε ο άντρας της.

Σύμφωνα με το tempo24.news, θύμα του τροχαίου, που έγινε στο 8,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου - Ιτέας, είναι ο Πατρινός Σπύρος Μακρυγένης, που είχε τελειώσει τη βάρδια του στα ΕΚΑΒ που εργαζόταν στη Ναύπακτο και επέστρεφε στην Πάτρα και στην οικογένειά του.

Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 41χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο Σπύρος Μακρυγένης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, ωστόσο λίγη ώρα μετά απεβίωσε.

Τραγική ειρωνεία ήταν ο τρόπος με τον οποίο έμαθε η σύζυγός του τι συνέβη. Η γυναίκα είχε βάρδια στο ΕΚΑΒ Πατρών, που έχει αναλάβει, ανάλογα με τη βάρδια να στέλνει οδηγούς στο παράρτημα Ναυπάκτου για την εξυπηρέτηση της περιοχής.

Το τηλέφωνο χτύπησε και η σύζυγός του έμαθε για το τροχαίο, χωρίς να ξέρει ότι θύμα ήταν ο σύζυγός της. Μόλις το αντιλήφθηκε, τα έχασε, όπως περιγράφουν συνάδελφοί της.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τροχαία Ναυπάκτου.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.