ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπρωτία

Ένοπλος μετέφερε 105 κιλά χασίς με νοικιασμένο Ι.Χ.

Πρωταθλητής της... παρανομίας ήταν ένας 34χρονος Αλβανός που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών στην περιοχή Κερασοχώρι της Θεσπρωτίας, ενώ οδηγούσε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο φορτωμένο με χασίς έχοντας πάνω του όπλο και πλαστογραφημένα ταξιδιωτικά έγγραφα!

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος και του έβαλαν αμέσως χειροπέδες, καθώς βρήκαν στο εσωτερικό του χώρου αποσκευών και στα πίσω καθίσματα βρήκαν 100 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 105 κιλών και 460- γραμμαρίων. Μάλιστα, κατά την έρευνα που έκαναν, διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός ήταν οπλισμένος και στη θέση του συνοδηγού είχε έτοιμο για χρήση ένα πιστόλι Tokarev διαμετρήματος 7,62 mm με πέντε φυσίγγια στον γεμιστήρα!

Το αλβανικό διαβατήριο που έδειξε στους αστυνομικούς ο δράστης έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου στη χώρα και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen. Εκτός από το φορτίο του χασίς, κατασχέθηκαν το διαβατήριο, του αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων οχημάτων, 250 ευρώ και δύο κινητά του Αλβανού, στον οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.