Neo

Επιστολή Λοβέρδου στον πρόεδρο του ΕΣΡ

Επιστολή στον πρόεδρο του ΕΣΡ Αθανάσιο Κουτρομάνο, έστειλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, με θέμα τον αποκλεισμό συμμετοχής σε δημοσιογραφικές εκπομπές συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, από διάφορα κόμματα. Η συγκεκριμένη πρακτική εξάλλου, τείνει να εξελιχθεί σε …μόδα, μετά την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να μετέχουν στελέχη του σε εκπομπές άλλοτε του MEGA και τώρα του Σκάι, αλλά και εκείνη της ΝΔ να μετέχουν στελέχη του σε εκπομπές της ΕΡΤ.
Στην επιστολή του, ο Ανδρέας Λοβέρδος ζητά από τον κ.Κουτρομάνο να απευθύνει πρόσκληση στα πολιτικά κόμματα να συμμετάσχουν σε διακομματική σύσκεψη υπό την προεδρία του, προκειμένου να αρθούν τέτοιοι αποκλεισμοί, προς όφελος της ίδιας τελικά της Δημοκρατίας.
Ολόκληρη η επιστολή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει ως εξής :

Προς τον Πρόεδρο του ΕΣΡ,
κ. Αθανάσιο Κουτρομάνο
Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή σας παρακαλώ να απευθύνετε πρόσκληση στα πολιτικά κόμματα να συμμετάσχουν σε διακομματική σύσκεψη υπό την προεδρεία σας, προκειμένου να αρθούν οι αποκλεισμοί συμμετοχής σε δημοσιογραφικές εκπομπές τηλεοπτικών σταθμών, που έχουν αποφασίσει ορισμένα εξ αυτών. Είμαι βέβαιος ότι η πρωτοβουλία σας θα επιδράσει καταλυτικά και ευεργετικά στην πληρέστερη διακίνηση των ιδεών και στην ανταλλαγή πολιτικών απόψεων, που αποτελούν θεμελιώδεις συνιστώσες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ανδρέας Λοβέρδος
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.