ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μίλησε στο Open

Γεωργιάδης για ΚΕΕΛΠΝΟ: «Γελοίο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ασχολείται με γελοία πράγματα»

Για το κάδρο των ευθυνών σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο περιλαμβάνεται, κλήθηκε να τοποθετηθεί μεταξύ άλλων στο OPEN και την Ελλη Στάη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Εστιάζοντας στα σημεία της υπέρογκης διαφημιστικής δαπάνης και τις προσλήψεις με αποσπάσεις, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αντέκρουσε τονίζοντας πως μετά από 2 χρόνια εξεταστικής για την υγεία αποφάσισαν πως υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για τρία πλημμελήματα.

Οσον αφορά τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τις 13 αποσπάσεις στο γραφείο του είπε πως «δεν τους πήρα εγώ, δεν τους προσέλαβα εγώ. Το ΚΕΕΛΠΝΟ μου έστειλε αυτούς τους ανθρώπους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα γελοίο κόμμα που ασχολείται με γελοία πράγματα, δεν αντέχω άλλο να ασχολούμαι με αυτή την ανοησία. Μετά από δυο χρόνια ελέγχων, που έχουν προαναγγείλει τα μύρια όσα σκάνδαλα αποφάσισαν πως υπάρχουν ενδεχόμενες αποχρώσες ενδείξεις για ενδεχόμενη ηθική βλάβη για τρία πλημμελήματα». Ο ΣΥΡΙΖΑ με στοχοποίησε όσο δεν έχει στοχοποιηθεί κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, συνέχισε.

«Δεν έχω καμία απολύτως παράνομη πράξη, ο εισαγγελέας δεν βρήκε καμία παράνομη δική μου πράξη. Δεν υπάρχει καμία παρανομία».

Οσον αφορά τη διαφημιστική δαπάνη και σε ερώτημα πώς δαπανήθηκαν τα ποσά και με ποιο τρόπο μέσω του internet απάντησε πως τα κριτήρια αφορούσαν την επισκεψιμότητα και το ποσό ήταν 4.284 εκατομμύρια. Ο Αδωνις Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε των επλογών του τονίζοντας πως «επί των ημερών μου μειώθηκε κατά 20% η διαφημιστική δαπάνη. Είμαι υπέρ της διαφήμισης του ΚΕΕΛΠΝΟ, κόσμος πεθαίνει, κόσμος αρρωσταίνει γιατί η ενημέρωση είναι μηδαμινή».

Σχετικά με την ετήσια τακτική χρηματοδότηση του ΚΕΕΛΠΝΟ ανέφερε πως ήταν 35 εκατ. «Ολα όσα ακούτε περί ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ανοησίες», επανέλαβε.

Σχετικά με τις αναφορές Πολάκη για συνομιλία με τον διευθυντή του γραφείου του ο κος Γεωργιάδης είπε πως είναι και παράνομο και πλαστό. Πρόκειται για προϊόν υποκλοπής και πλαστογραφίας. Ο πραγματικός ένοχος του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ο Πολάκης»

Σε ερώτημα σχετικά με το ενδεχόμενο της κατάργησης των αντιπροέδρων της ΝΔ απάντησε πως «δεν έχω τέτοια πληροφορία», ...»πρόκειται για διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Οσα είπε ο Ζόραν Ζάεφ περιλαμβάνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών, σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης, «η συμφωνία αυτή θα βλάψει σοβαρά την Ελλάδα. Από τη στιγμή που θα επικυρωθεί θα τα δούμε να συμβαίνουν», κατέληξε

Για τις εκλογές

Για το πότε θα γίνουν εκλογές ο Αδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε πως «είναι λημασμένοι και λημαδούρες που δεν μπορούν να αφήσουν την καρέκλα τους ούτε μία ημέρα. Για τη μάσα είναι»

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 15:40 09/12/2018

    Αδωνι δεν ειναι μονο γελοιοι οι Συριζαιοι.Ειναι μουνοπαν@, προδοτες, αλητες, ανθελληνες και μαλιστα στα 4.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.