ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατηγόρησε ακραίους της ΝΔ γι' αυτά που... έγραφε ο Καμμένος

Γκάφα Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Αντιδράσεις τόσο από το Κίνημα Αλλαγής όσο και από τη Νέα Δημοκρατία προκάλεσαν οι αναφορές του κ. Τσίπρα στη Βουλή με αφορμή την επίθεση στον ΣΚΑΙ και τις κατηγορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπτει τους κουκουλοφόρους. Ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής είπε ότι όλα αυτά θυμίζουν όσα έλεγαν ακραίοι της ΝΔ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου βρισκόταν πίσω από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν.

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις τόσο από το ΚΙΝΑΛ όσο και από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο Παύλος Χρηστίδης σε δήλωσή του σχετικά με όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε: «Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος».

Σε ανάρτησή του στο twitter o Αδωνης Γεωργιάδης ανέφερε: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν...» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Ο Μακάριος Λαζαρίδης

Ακραίος για τον Τσίπρα είναι ο Πάνος Καμμένος σχολίασε στο Twitter ο Μακάριος Λαζαρίδης
ο οποίος συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από το βιβλίο τρομοκρατία, θεωρία και πράξη». Δείτε την ανάρτησή του Μακάριου Λαζαρίδη

Ο Πάνος Καμμένος

Απάντηση Πάνου Καμμένου στο twitter: «Ουδέποτε χαρακτήρισα τον Ανδρέα αρχηγό της 17Ν - Αυτοί που διέδωσαν την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.