LIFESTYLE

Τι πυροδότησε την κόντρα

GNTM: Η Μικαέλα Φωτιάδου «γδέρνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Και μέσα σε όλες τις άλλες κόντρες στο σπίτι του GNTM όπου το ένα κορίτσι πλακώνεται με το άλλο και ύστερα με το δίπλα και το παραδίπλα, ξέσπασε και μια ακόμη κόντρα, αυτή τη φορά ανάμεσα σε παίκτρια και κριτή.

Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδου και την Ιλιάνα Παπαγεωργίου.

Αφορμή, τα όσα είπε η κριτής του GNTM κατά τη φωτογράφιση των κοριτσιών με τα παιδάκια.

Η Μικαέλα Φωτιάδου, τώρα που έχει βγει από το σπίτι, είδε τα αποσπάσματα και ξεσπάθωσε μιλώντας στο Happy Day για την Ιλιάνα Παπαγεωργίου, αμφισβητώντας μεταξύ άλλων και την καριέρα της στο μόντελινγκ: «Δεν ξέρω αν η Ηλιάνα έχει κάνει όντως τόση μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Δεν έχουμε και την ίδια ηλικία. Πολλοί βέβαια έχουν πει ότι δεν έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα. Νομίζω ότι η Ηλιάνα όντως έχει κάτι μαζί μου. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για την Ηλιάνα. Γιατί είδα στην τηλεόραση ότι είπε κάποια άσχημα πράγματα για μένα. Που αυτά δεν τα λες. Με σχολίασε ως μαμά στη φωτογράφιση με τα παιδάκια. Εντάξει. Ντροπή της. Εγώ πολλές φορές αντιδρούσα με θυμό, γιατί είχα θυμό μέσα μου που δεν μιλούσα με το παιδί μου. Περίμενα να μιλάω με το παιδί μου κάθε δύο μέρες και μιλούσα κάθε δέκα».

 

  • Ετικέτες: 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ένα κομπλεξικό άτομο είναι η Ιλιάνα που την χρησιμοποιεί το σύστημα των Μέσων Μαζικής Αποχαύνωσης για να κάνει την δουλειά του. Αυτό το νούμερο μόνο σε κανένα κοριτσάκι μπορεί να επιβληθεί. Ιλιάνα δάλτα και γ@μήσου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.