ΕΛΛΑΔΑ

8 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Μετανάστης διακινούσε χασίς στο hot spot της Μόριας

Ένας τυχαίος έλεγχος από τους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης, αποκάλυψε τις παράνομες δραστηριότητες ενός νεαρού μετανάστη, ο οποίος αποδείχθηκε ότι διακινούσε ποσότητες χασίς σε άλλους αλλοδαπούς που φιλοξενούνται στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου, στην κατοχή του 25χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, που μπορεί ήταν μικρές και να ζύγιζαν μόλις 7,5 γραμμάρια, ωστόσο ήταν φανερό ότι προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους έναντι αμοιβής.

Το χασίς κατασχέθηκε και ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί πώς και από ποιον το προμηθεύτηκε, πριν παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Με τις ίδιες κατηγορίες συνελήφθη στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 28χρονος Έλληνας, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του όπου βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 68,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας που πιστοποιούσε ότι έκανε διακίνηση. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.