ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν από τις γιορτές οι ανακοινώσεις Καϊλή για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Να σταματήσει το παραμύθι με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους επιχειρούν στο Κίνημα Αλλαγής, λίγες ώρες μετά την ομιλία στη Βουλή του Αλέξη Τσίπρα και τα όσα ανέφερε για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι μία γκάφα ολκής», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, θυμίζοντας ότι ο κ. Καμμένος ήταν αυτός, που όταν ήταν στην ΝΔ ακόμα, είχε γράψει βιβλία για την τρομοκρατία, περιγράφοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. «Αναφέρθηκε (σ.σ. ο κ. Τσίπρας) σε αυτούς οι οποίοι όντας στη ΝΔ "πυροβολούσαν" το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου ως το πολιτικό πρόταγμα της 17Ν για δεκαετίες ολόκληρες και αυτός ο οποίος είχε γράψει τρία βιβλία για την τρομοκρατία, περιγράφοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν είναι ο κ. Καμμένος. Εκτός αν ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε ότι ο κ. Καμμένος έχει γράψει αυτά τα βιβλία», είπε, ζητώντας σε επιτακτικό τόνο να σταματήσει το "παραμύθι" του κ. Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πως η παράταξη του κ. Τσίπρα μαζί με τη ΝΔ είναι αυτοί που έστειλαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο και είναι θράσος να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να παρουσιάσει αυτά για τα οποία είναι υπεύθυνος, με διαφορετικό τρόπο, μόνο για επικοινωνιακούς λόγους», είπε.

Την ίδια ώρα, στο Κίνημα Αλλαγής επιμένουν ότι δεν θα ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών όποτε και αν έρθει στη Βουλή. Μάλιστα,ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο να ψηφίσει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος την Συμφωνία των Πρεσπών, η Εύα Καϊλή σημείωσε σε συνέντευξή της στο Πρώτο Πρόγραμμα, ότι πρόκειται για ένα φορτισμένο εθνικό ζήτημα και αν κάποιος διαφωνεί, φαίνεται και μία μεγάλη ιδεολογική απόσταση ανάμεσά τους, που δεν ξέρει, αν μπορεί να γεφυρωθεί. Ως προς το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, ωστόσο, η ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι αυτές είναι αποφάσεις που θα πάρει η πρόεδρος του κόμματος και ο κόσμος θα κρίνει στις εκλογές τη στάση του καθενός. Η Εύα Καϊλή μάλιστα, προανήγγειλε στην ίδια συνέντευξη ότι τις επόμενες μέρες κιόλας και πάντως πριν από τις γιορτές θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με το αν θα είναι υποψήφια ή όχι για την ηγεσία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.