ΕΛΛΑΔΑ

Μια συλλογή από κοφτερά και αιχμηρά αντικείμενα

Οπλοστάσιο στο σπίτι χασισοκαλλιεργητών στο Λουτράκι

Μια συλλογή από κοφτερά και αιχμηρά αντικείμενα, πιστόλια και ρόπαλα αντίκρισαν στο σπίτι ενός ζευγαριού Ελλήνων στο Λουτράκι οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην οργανωμένη επιχείρηση, μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργούσαν και διακινούσαν ναρκωτικά.

Η ποσότητα της ακατέργαστης κάνναβης βάρους 250,1 γραμμαρίων που βρήκαν στο σπίτι του 58χρονου και της 57χρονης συζύγου του, δεν δικαιολογούνταν από το μοναδικό χασισόδεντρο ύψους μόλις πέντε εκατοστών που καλλιεργούσαν μέσα σε γλάστρα και ερευνάται αν είχε φυτέψει και αλλού δενδρύλλια. Ωστόσο, κατασχέθηκαν 554 γραμμάρια λαθραίου καπνού, ενώ βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο που περιλάμβανε δυο πιστόλια replica, τρία φυσίγγια, επτά μαχαίρια, ένα τσεκούρι, μια βαλλίστρα και ένα κλομπ.

Το ζευγάρι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρανομίες.

*** Με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στο Μακρύ Γιαλό του Δήμου Ιεράπετρας, ένας 22χρονος Έλληνας ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στο σπίτι του φυσίγγια και ένα πιστόλι, τα οποία κατασχέθηκαν και το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.