ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα

Πολίτης πλήρωσε σε τράπεζα με χαρτονόμισμα από την απαγωγή Μυλωνά

«Πάγωσε» ένας υπάλληλος σε τράπεζα της Πάτρας, όταν χτύπησε συναγερμός για ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ που κατέθεσε ένας πολίτης και διαπίστωσε ότι ήταν καθώς προερχόταν από τα προσημειωμένα χρήματα που είχαν δοθεί ως λύτρα για την απαγωγή του πρώην προέδρου του ΣΕΒ Βορείου Ελλάδος Γιώργου Μυλωνά!

Αμέσως ενημέρωσε τους προϊσταμένους του και εκείνοι την αστυνομία, οι άντρες της οποίας ερευνούν για να διαπιστώσουν πώς βρέθηκε το «καυτό» χαρτονόμισμα στα χέρια του συναλλασσόμενου. Ο ίδιος, πάντως, δεν θυμόταν από ποιον το πήρε και το κατέθεσε μαζί με πολλά άλλα για να πληρώσει κάποια υποχρέωσή του, σύμφωνα με τη gnomip.gr.

Η απαγωγή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά από τον Βασίλη Παλαιοκώστα και τους συνεργούς του στις 9 Ιουνίου 2008, είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης επί 13 ημέρες. Στο διάστημα αυτό και ώσπου να παραλάβουν από τη σύζυγό του λύτρα ύψους 13.000.000 ευρώ, οι απαγωγείς τον κρατούσαν σε μια μονοκατοικία στη Σουρωτή, έξω από την Θεσσαλονίκη.

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης, είχε οδηγήσει τις αρχές η βιασύνη ενός από τους συνεργούς του Παλαιοκώστα να «ρίξει» στην αγορά μέρος από το μερίδιό του, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί. Από τότε, πολλές φορές έχουν εντοπιστεί χαρτονομίσματα από τα λύτρα, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την πηγή της προέλευσής τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.