Προφυλακίστηκε το πλήρωμα του πλοίου με τους έξι τόνους «σοκολάτας»
Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες τους οι συνολικά 11 ναυτικοί, δέκα Σύροι και ένας Ινδός, του πλοίου “ΝΟΚΑ” το οποίο μετέφερε έξι περίπου τόνους χασίς σε μορφή “σοκολάτας” καθώς και 3 εκατομμύρια παραισθησιογόνα χάπια.
Οι ναυτικοί που μεταφέρθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών Πειραιά αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ισχυριζόμενοι ότι δεν γνώριζαν τι περιείχαν τα κοντέινερ που μετέφεραν τα οποία είχαν φορτωθεί από την εταιρεία που είχε ναυλώσει το πλοίο και από την πλοιοκτήτρια.
Οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι τους έκριναν προφυλακιστέους.
Τα ρεβίθια είναι ένα όσπριο πολυμορφικό. Γίνονται σούπα, πουρές, τρώγονται σκέτα ή ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα