ΕΛΛΑΔΑ

Απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα

Στη φυλακή ο 43χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης στα Χανιά

Τον δρόμο για τη φυλακή «έδειξαν» Ανακριτής και Εισαγγελέας στον 43χρονο, από τον Λίβανο, που κατηγορείται για τη συγκλονιστική υπόθεση των κατά συρροήν βιασμών σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού, στα Χανιά, το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 43χρονος -στενός φίλος του πατέρα της μικρής- που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, αρνήθηκε τις κατηγορίες του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, που του απέδιδε η ποινική δίωξη.

Την αθωότητά του υποστήριξαν και άνθρωποι από το περιβάλλον του, με τον συνήγορο υπεράσπισής του να δηλώνει, σύμφωνα με το neakriti, ότι αναμένονται περισσότερα από την εξέταση των κινητών τηλεφώνων και προσωπικών υπολογιστών του κατηγορούμενου και του θύματος. Εισαγγελέας και Ανακριτής, ωστόσο, είχαν αντίθετη άποψη.

Υπενθυμίζεται η 13χρονη -μόνιμη κάτοικος Βελγίου με τη μητέρα της- επισκέφθηκε το καλοκαίρι τον πατέρα της, ο οποίος ζει στα Χανιά και συνολικά διέμεινε στην Κρήτη από τα τέλη Ιουνίου έως και τα μέσα Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε το κορίτσι στη μητέρα του και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, κατ’ αυτό το διάστημα ο 43χρονος επισκεπτόταν συχνά το σπίτι τους και φρόντιζε να ναρκώνει με υπνωτικά χάπια τον πατέρα της και φίλο του.

Στη συνέχεια φέρεται ότι κακοποιούσε το κορίτσι παρά φύσιν και στοματικά, ενώ την απειλούσε πως αν μιλήσει θα σκοτώσει τον πατέρα της.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων ύστερα από σήμα της Interpol.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.