ΕΛΛΑΔΑ

Λίγες μέρες μετά την αγωγή στη Σοφία Ζαχαράκη

Τι λέει η ΝΔ για την αγωγή Βαξεβάνη κατά του Κυρανάκη

Νέα αγωγή, αυτή τη φορά κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κυρανάκη, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Η ενέργεια αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την αγωγή του Κώστα Βαξεβάνη στην έτερη αναπληρώτρια Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σοφία Ζαχαράκη.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι ο κ. Βαξεβάνης «αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως. Ως φαίνεται» προστίθεται στην ανακοίνωση, «ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας» τονίζει η Πειραιώς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.

Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.