ΕΛΛΑΔΑ

Από εργαζόμενους του Δήμου

Βίντεο: Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του Γιάννη Μπουτάρη

Εργαζόμενοι στο δήμο Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του γραφείου του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη διαμαρτυρόμενοι για αδιαφορία στα προβλήματά τους. Νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το δημαρχείο.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων ζήτησε να συναντηθεί με τον δήμαρχο ή εκπρόσωπο της διοίκησης του δήμου για να καταθέσουν τα αιτήματά τους ενώ κάνουν λόγο για αδιαφορία για τα προβλήματά τους από τη διοίκηση, καθώς κανένας εκπρόσωπος δεν βρίσκεται στο κτήριο, παρόλο που γνώριζαν για τη σημερινή κινητοποίηση.

Οι εργαζόμενοι, που απείχαν από την εργασία τους την προηγούμενη Κυριακή, 25 Νοεμβρίου και χθες, Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, πρόκειται να συνεχίσουν την κινητοποίησή τους σήμερα και αύριο.

Τα κυριότερα προβλήματά τους, όπως αναφέρουν, είναι η μη καταβολή των Μέτρων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), η μη καταβολή των νυχτερινών και εξαιρεσίμων καθώς και η έλλειψη προσωπικού. «Δεν πάει άλλο. Πρέπει να ξεσηκωθούν οι εργαζόμενοι», επισημαίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστας Ξανθόπουλος.


Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.