Neo

Ανοιχτή εκδήλωση για το αναθεωρημένο Σύνταγμα της πΓΔΜ

«Τι σημαίνει Δοτό Σύνταγμα», θα επιχειρήσουν να εξηγήσουν οι ομιλητές της εκδήλωσης με τον ομώνυμο τίτλο. Στη συζήτηση με αφορμή το αναθεωρημένο Σύνταγμα της πΓΔΜ, που διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις έξι το απόγευμα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, θα δώσουν το ‘παρών’ εξαίρετοι επιστήμονες , με μακρά πορεία στον ακαδημαϊκό χώρο.
Ειδικότερα, στην συζήτηση που θα συντονίσει ο πρόεδρος του Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, Ξενοφών Κοντιάδης, θα λάβουν μέρος ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Γεραπετρίτης, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου Μαριλένα Κοππά, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Άγγελος Συρίγος, η Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου Αλκμήνη Φωτιάδου και ο Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Χριστόπουλος.

Δείτε εδώ την πρόσκληση της εκδήλωσης

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. katerina 13:29 23/01/2019

    Οι κάφροι, οι καλόγεροι, οι θεούσες, οι χρυσαυγίτες, τα φασιστοειδή και άλλες εθνικιστικές συνομοταξίες δεν ενημερώνονται ούτε με χειρουργείο στο εγκέφαλο

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.