LIFESTYLE

Η είδηση της χρονιάς στο Χόλιγουντ

Sun: Μπραντ Πιτ - Σαρλίζ Θερόν είναι ζευγάρι (BINTEO)

Ο Μπραντ Πιτ σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι πλέον ζευγάρι με την Σαρλίζ Θερόν  έχοντας βρει ξανά την αγάπη μετά από τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί πριν από δύο χρόνια.

Την «καυτή» πληροφορία έφερε στο φως η εφημερίδα «Sun». Δύο χρόνια μετά τον βίαιο χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί (2016), ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ βρίσκει θαλπωρή στην αγκαλιά του απόλυτου θηλυκού, που κάθε άντρας επάνω στη Γη φαντασιώνεται.

Γνωρίστηκαν μέσω του πρώην αρραβωνιαστικού της εντυπωσιακής ηθοποιού, τον Σον Πεν και σχεδόν αμέσως ταίριαξαν.

 

Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, κάνουν λόγο για prive συναντήσεις σε ξενοδοχεία αλλά και τυχαίες παρουσίες κοσμικές συναντήσεις.

Σε μια από αυτές αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εκείνη έπινε βότκα, αυτός εμφιαλωμένο νερό(μετά τον χωρισμό του με την Τζολί δεν έχει πιει σταγόνα). Όλο το βράδυ ήταν επικίνδυνα κοντά κι αυτός είχε συνέχεια το χέρι του στη μέση της. Έδειχναν και οι δύο πολύ χαρούμενοι».

«Ξεκίνησαν να βλέπονται φιλικά, αλλά όπως όλα δείχνουν όλο αυτό εξελίχθηκε. Βγαίνουν εδώ και περίπου ένα μήνα, αλλά η Σαρλίζ δεν έχει γνωρίσει ακόμη τα παιδιά του Μπρατ», λέει άλλη πηγή.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.