LIFESTYLE

Νέα ακρόαση στις 4 Μαρτίου για τον ηθοποιό

Αθώος δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι στις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Μακριά από τον νεαρό που τον κατηγορεί ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά σε μπαρ της Μασαχουσέτης καλείται να μείνει ο Κέβιν Σπέισι, όπως διέταξε σήμερα το δικαστήριο που εμφανίστηκε.

Νέα ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 4 Μαρτίου, όμως ο ηθοποιός δεν είναι υποχρεωμένος να εμφανιστεί.

 

 

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο Κέβιν Σπέισι έφτασε τη Δευτέρα το πρωί στο δικαστήριο του Νάντακετ, όπου δήλωσε μη ένοχος για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης κατά 18χρονου.

Φορώντας ένα γκρι κοστούμι τουίντ, ένα πουά πουκάμισο και γραβάτα, ο Κέβιν Σπέισι είχε τα χέρια του ενωμένα μπροστά. Δίπλα του βρισκόταν ο δικηγόρος του.

Ο διάσημος και βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός δεν είπε τίποτα στο δικαστήριο. Η άρνηση των κατηγοριών έγινε με υπόμνημα, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης ακρόασης.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για τις κακουργηματικές κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και του ξυλοδαρμού.

Είχε προσπαθήσει να είναι απών στη διαδικασία

Ο Κέβιν Σπέισι είχε επιχειρήσει να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο, καθώς, όπως υποστήριξε, η παρουσία του στην αίθουσα θα διεύρυνε τον αρνητικό αντίκτυπο εις βάρος του. Όμως, ο δικαστής που εξέτασε το αίτημά του αρνήθηκε να τον εξαιρέσει.

Η επόμενη ακρόαση έχει οριστεί για τις 4 Μαρτίου, όμως δόθηκε το δικαίωμα στον Κέβιν Σπέισι να μην παραστεί στη διαδικασία.

Ο δικαστής Τόμας Μπάρετ διέταξε τον ηθοποιό να μείνει μακριά από τον καταγγέλλοντα. Οι κατήγοροι δεν εισηγήθηκαν κανέναν περιορισμό στα ταξίδια του.

Παράλληλα, ο δικαστής ενέκρινε το αίτημα των δικηγόρων του Κέβιν Σπέισι να διατηρηθούν τα δεδομένα κινητού κινητού του θύματος για έξι μήνες μετά την καταγγελόμενη επίθεση. Σύμφωνα με τον Άλαν Τζάκσον, συνήγορο του Σπέισι, ενδέχεται το κινητό να εμπεριέχει δεδομένα που είναι «πιθανώς απαλλακτικά» για τον ηθοποιό.

Αποχωρώντας από το δικαστήριο, τόσο ο Κέβιν Σπέισι όσο και οι δικηγόροι του αρνήθηκαν να προβούν σε οποιαδήποτε σχόλιο, παρότι οι δημοσιογράφοι ήταν πολλοί.

Είναι η πρώτη ποινική υπόθεση για την οποία ο Σπέισι βρέθηκε στα δικαστήρια, μετά τις εις βάρος του καταγγελίες.

Πάντως, ο ίδιος ο Σπέισι τον περασμένο μήνα πέρασε στην αντεπίθεση, καθώς κυκλοφόρησε ένα βίντεο, με τη φωνή του Φρανκ Άντεργουντ, το χαρακτήρα που υποδυόταν στο House of Cards, όπου μεταξύ άλλων έλεγε: «Δεν πρόκειται να πληρώσω το τίμημα για πράξεις που δεν έκανα», χωρίς να διευκρινίζει σε τι αναφέρεται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.