Neo

Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης

Εικοσιέξι χρόνια μετά την πρώτη του εκλογή στα έδρανα της Βουλής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την εκλογική του περιφέρεια.
«Υποψήφιος βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης μπορώ να σας πω με απόλυτη κατηγορηματικότητα ότι δεν θα είμαι, διότι δεν είναι αυτός ο ρόλος μου και αυτή η υποχρέωσή μου απέναντι στην χώρα», είπε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, για να συμπληρώσει ότι υποχρέωσή του είναι να επισημαίνει αυτά που πρέπει να γίνουν στρατηγικά, να χτυπά το κουδουνάκι του κινδύνου και βεβαίως να εργάζεται για την ανάδειξη του προοδευτικού, δημοκρατικού χώρου, αφού χωρίς αυτόν, δεν μπορεί να υπάρξει κατά τον ίδιο, μέλλον για τον τόπο.
Η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου από μόνη της, υπήρξε αρκετή για να φουντώσουν τα σενάρια που τον θέλουν στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής. Δεν είναι άλλωστε λίγοι όσοι εισηγούνται στην Φώφη Γεννηματά ότι δεν υπάρχει κανείς ιδανικότερος από εκείνον.
Επειδή όμως, ο χρόνος ως την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι μακρύς (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι θα ανακοινωθεί μετά την επίσημη προκήρυξη εκλογών), ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και τα όσα έχει ήδη προαναγγείλει το Κίνημα Αλλαγής ότι θα καταθέσει δική του πρόταση για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού ήρθε η ώρα, όπως λένε, για Πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρο…

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. το κεφαλαιο της ελληνικης πολιτικης και η ελπιδα της χωρας ειναι ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

  2. Παν. 23:55 30/01/2019

    Το Κίνημα Αλλαγής θα έρθει τρίτο κομμα στις εκλογές,με αξιαπρόεδρο την Φωφη Γεννηματα.

  3. Θ.Τ. 14:19 29/01/2019

    1. Στην Ν.Δ. δεν πάει ακόμα Μα πρώτον κάνει ΑΡΙΣΤΗ δουλειά γιά την δεξιά στον «χώρο» και δεύτερον Ορεξη έχει ο Κυριάκος να βάλει κι άλλο αρχηγομπελά στο κεφάλι του. ? 2. Με σταυρό δεν βγαίνει , άρα πάει γιά ΧΩΡΙΣ σταυρό ! ! ! ! Πονηρό το κόλπο από ΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ . . . δεν λέω ! ! ! ΑΠΟΡΙΑ Θα ωφελήσει κάτι τέτοιο το Κιν.Αλλ. ?

  4. dimitris 12:13 29/01/2019

    Όχι ρε Βαγγέλη, γιατί μας το έκανες αυτό? Πως θα ζήσει η Θεσσαλονίκη χωρίς εσένα βουλευτή?

  5. freeman 10:51 29/01/2019

    ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕ ΨΥΧΟΠΑΘΉ , ΕΣΚΑΨΕΣ…ΕΣΚΑΨΕΣ…ΕΣΚΑΨΕΣ…ΕΣΚΑΨΕΣ το λάκκο του Παπανδρέου και τελικά τον έκανες ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΩΡΕΣΕ και έπεσες μέσα Ο ΙΔΙΟΣ και το ΑΠΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΙΗΜΈΝΟ πασοκ .

  6. Α 8:02 29/01/2019

    Η συμμετοχή του αρχιερέα της διαπλοκής στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ είναι ένας ακόμα σοβαρός λόγος για να μην ψηφίσω το απολειφάδι του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ! Συνέχισε έτσι Φώφη και στο τέλος θα καταφέρεις να μην βρίσκεις ούτε την ψήφο σου στην κάλπη. Διώξε και τον ΓΑΠ και πήγαινε κατευθείαν να ενισχύσεις τη δεξιά!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.