Πλένουμε πολύ καλά τα λαβράκια, τα φιλετάρουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ, τη ζάχαρη, τον ντοματοπελτέ και σοτάρουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε το νερό, τις πατάτες, τα φύλλα δάφνης, την πάπρικα, τον κόλιανδρο και τη ρίγανη, ανακατεύουμε, βράζουμε για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς οι πατάτες, και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C.
Ρίχνουμε τη σάλτσα με τις πατάτες σε ένα πυρίμαχο σκεύος, απλώνουμε και τοποθετούμε από επάνω τα φιλέτα λαβράκι.
Βάζουμε το σκεύος στο φούρνο και ψήνουμε στους 180 °C για 20 περίπου λεπτά.
Βγάζουμε το φαγητό από το φούρνο, αφαιρούμε τα φύλλα δάφνης, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Πλησιάζει η εφαρμογή της θερινής ώρας - Θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα