ΚΟΣΜΟΣ

Πρώτη ταινία με πρωταγωνίστρια την γνωστή κούκλα

Η Margot Robbie θα γίνει η νέα Barbie

Η εταιρεία Mattel, η δημιουργός της θρυλικής κούκλας Barbie, έχει ανακοινώσει επίσημα τη συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής Warner Bros, με στόχο να μεταφέρει την επιτυχία της iconic κούκλας στις κινηματογραφικές αίθουσες. Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Barbie επιλέχθηκε η βραβευμένη ηθοποιός Margot Robbie.

Οι ταινία δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο, ημερομηνία κυκλοφορίας ή σκηνοθέτη, αλλά έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον μας καθώς αποτελεί την πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο μεγάλων εταιρειών και το πρώτο άνοιγμα της Mattel στον κινηματογράφο και πιθανότατα θα οδηγήσει και σε άλλα εντυπωσιακά project. Η ανακοίνωση της συμμετοχής της Margot Robbie μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τις προσδοκίες μας, καθώς λέγεται πως η γνωστή ηθοποιός θα λάβει μέρος και ως συμπαραγωγός.

Σύμφωνα με τον Mattel, θα είναι μια live action movie για τη ζωή και τις περιπέτειες της αγαπημένης μας Barbie. O Toby Emmerich, πρόεδρος της Warner Bros. Pictures Group, δήλωσε: “Η Margot είναι η ιδανική παραγωγός και ηθοποιός για να ζωντανέψει η Barbie στην οθόνη με νέο και σύγχρονο τρόπο για να απευθύνεται στο κοινό του σήμερα .”

Η ίδια η Margot δήλωσε πως “Το παιχνίδι με την Barbie προάγει την εμπιστοσύνη, την περιέργεια και την επικοινωνία καθ’όλη την διαδικασία ανακάλυψης του εαυτού σου ως παιδί. Εδώ και πάνω από 60 χρόνια η Barbie έχει οδηγήσει τα νέα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε κάθε ρόλο από πριγκίπισσες μέχρι πρωθυπουργοί! Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλάβω αυτό το ρόλο και να δημιουργήσω μία ταινία που πιστεύω ότι θα έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερους συνεργάτες από τη Warner Bros και τη Mattel για να φέρουν αυτή την ταινία στη μεγάλη οθόνη”.

Πραγματικά η Margot Robbie μοιάζει κατάλληλη για το ρόλο σα να ήταν φτιαγμένη για να γίνει η Barbie της εποχής μας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

That awkward moment when.. You try to leave the @vanityfair shoot with the live props #VFbts Who's got this months issue?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.