ΕΛΛΑΔΑ

Ο απατεώνας χτύπησε την πόρτα του σπιτιού

Ιωάννινα: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απατεώνα για ανύπαρκτο χρέος του γιου της

Φοβήθηκε μην έχει μπλεξίματα με την Αστυνομία ο γιος της και δεν σκέφτηκε ότι αυτός που ισχυριζόταν ότι του όφειλε χρήματα δεν ήταν καν... γνωστός του, μια ηλικιωμένη γυναίκα! Έτσι, του έδωσε όχι μόνο τις οικονομίες της, αλλά και όσα τιμαλφή είχε στο σπίτι της!

Ο αδίστακτος απατεώνας χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της 82χρονης γυναίκας στην περιοχή Βασιλική των Ιωαννίνων και άρχισε να φωνάζει επιτακτικά ότι το παιδί της του χρωστούσε χρήματα, απειλώντας ότι θα τον καταγγείλει στις αρχές. Η γριούλα πείστηκε ότι ο γιος της θα κατέληγε στην φυλακή και του πρότεινε να πληρώσει εκείνη την οφειλή. Ο δράστης τη ρώτησε πόσα χρήματα είχε και, όταν εκείνη του παρέδωσε 700 ευρώ, της είπε ότι δεν έφταναν. Δέχθηκε, όμως, να... ισοφαρίσει το χρέος με τα κοσμήματά της, τα οποία πήρε μαζί με τα χρήματα και έφυγε.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι η 82χρονη είχε εξαπατηθεί, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εξιχνιάσουν άμεσα την υπόθεση και ταυτοποίησαν τον δράστη, έναν 35χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν στα όρια του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.