ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε αναλυτικά

«Εσφαλμένος» ο σχεδιασμός της Αστυνομίας για το συλλαλητήριο, λένε οι συνδικαλιστές αστυνομικοί

Ήταν εσφαλμένος ο σχεδιασμός της Αστυνομίας για το χθεσινό συλλαλητήριο του Συντάγματος, δήλωσε ο Γρηγόρης Γερακαράκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ο σχεδιασμός δεν είναι σωστός όταν έχεις τραυματίες, συμπλήρωσε και έθεσε μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με την προετοιμασία της Αστυνομίας για να αντιμετωπίσει το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

«Υπήρχε σύσκεψη με τους διοργανωτές; Πού θα κλείσουνε, πού θα ξεκινάει; Εκεί είχανε κλείσει για να μην μπορεί να πλησιάσει ο κόσμος;», αναρωτήθηκε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Η ΕΛΑΣ πράττει με διαταγές, συμπλήρωσε και τόνισε πως «οι επιθέσεις κατά των αστυνομικών ήταν σφοδρές, γι' αυτό και είχαμε τόσους τραυματίες».

Παράλληλα ο κύριος Γερακαράκος ζήτησε βάσει των προσαγωγών και των συλλήψεων «να μάθουμε επιτέλους» ποιοι είναι αυτοί που διαλύουν συγκεντρώσεις.

Τέλος, σχολιάζοντας το πλήθος των διαδηλωτών που ανακοίνωσε η Αστυνομία, ότι δηλαδή ήταν μόλις 60.000, ζήτησε να μην «ανακατεύεται» με αυτά τα ζητήματα το Σώμα: «Δεν είναι η δουλειά μας να κάνουμε στατιστική», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.