ΕΛΛΑΔΑ

Παιδοκτόνος: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω»

Κέρκυρα: Ποια είναι η 29χρονη που δολοφόνησε ο πατέρας της [εικόνες]

Μετανιωμένος για την άγρια δολοφονίας της ίδιας της κόρης του δηλώνει ο 52χρονος δράστης, ο οποίος περιέγραψε τα τελευταία λεπτά πριν από την τραγωδία στην Κέρκυρα.

Μιλώντας στο OPEN TV, ο παιδοκτόνος κλαίγοντας τόνιζε συνεχώς ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει βιαοπραγήσει σε βάρος της και στο παρελθόν.

«Έρχεται κατά τις 11. Μέχρι τις 12 πολύ καλά περάσαμε. Μου ευχήθηκε (..) Την αγαπούσα τόσο πολύ, νοιαζόμουν για την κόρη μου. Είχε φύγει ένα χρόνο και δεν ήξερα καθόλου πού βρισκόταν. Δεν τη χτύπησα ποτέ και λένε διάφορα που δεν είναι αλήθεια...», δήλωσε ο παιδοκτόνος.

«Φάγαμε, μιλήσαμε ωραία και ευχηθήκαμε. Μιλήσαμε για τους συγγενείς μας. Γιατί είχε απομακρυνθεί από όλους. Δεν σήκωνε σε κανέναν το τηλέφωνο. Αυτό δεν το ξέρω γιατί. Και αλήθεια την έψαχνα. Γιατί ανησυχούσα σαν πατέρας, από ενδιαφέρον τα έκανα όλα αυτά. Καλύτερα να πέθαινα εγώ παρά... Αλήθεια δεν ξέρω πώς έγινε αυτό», συνέχισε.

Σε ερώτηση για το αν λογομάχησαν, απάντησε: «Μετά τις 8 χτύπαγαν τα τηλέφωνα. "Είμαι στου μπαμπά", λέει. (...) Χτυπάει μετά από λίγο ένα άλλο τηλέφωνο, ήταν να φύγει. Μαλώσαμε, σπρωξίματα, μου έλεγε "ό,τι θέλω θα κάνω εγώ. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν από όλους". Ήταν λίγο επιθετική και της λέω για΄τι κάνεις έτσι κορίτσι μου; Κουβεντιάζουμε, κάνουμε, αυτά. Και λέω εντάξει, κάνω λίγο κάπως σιγά έτσι να την ηρεμήσω, μήπως παίρνεις τίποτα;», ανέφερε στη συνέχεια ο παιδοκτόνος.

«Έχω μετανιώσει πολύ, εν ήθελα να τη σκοτώσω, αλήθεια. Δεν είμαι βίαιος, δεν βαράω κανέναν, δεν βαράω κανέναν άνθρωπο, μιλάω, πιο πολύ μιλάω, χάνω εγώ τα δίκια μου. Ζητάω συγγνώμη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω αυτήν την πράξη», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ομολόγησε νωρίτερα απάντησε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν αλλού, δεν ξέρω τι, καθόλου». Ο παιδοκτόνος απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο αν είχε πρόβλημα με τον Αφγανό σύντροφο της κόρης του. Δείτε όσα δήλωσε ο παιδοκτόνος στο Top Story στο βίντεο που ακολουθεί.

Ερωτηθείσας αν και στο παρελθόν είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της άτυχης κοπέλας, είπε ότι δεν ισχύει αυτό. Από μόνη της ήθελε, ήταν η επιλογή της, της λέω πήγαινε, μεγάλη είσαι, δουλεύεις, εντάξει, καταλαβαίνεις από τη ζωή, έχεις πάρει τη ζωή στα χέρια σου, να βρεις κανένα αγόρι να κάνεις τη ζωή σου, να ευχαριστιέμαι κι εγώ σαν μπαμπάς».

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Κέρκυρα με την δολοφονία της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου, η οποία βρήκε μοιραίο θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα όλα άρχισαν χτες Τετάρτη, όταν ξεκίνησαν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης από την Αλβανία, καθώς ένα φιλικό της πρόσωπο απευθύνθηκε στην αστυνομία, καθώς δεν είχε εμφανιστεί το πρωί στην δουλειά της.

Η 29χρονη Αγγελική Πέτρου βρέθηκε εν τέλει νεκρή και θαμμένη στο πίσω μέρος του σπιτιού της στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς.

Από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία έδειχναν ότι ο κύριος ύποπτος της δολοφονίας ήταν ο πατέρας της, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Τετάρτης και τελικά ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε, κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του.

 

 

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο πατέρας της 29χρονης φαίνεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του.

Αρχικά, ο Αλβανός πατέρας δεν ομολογούσε την δολοφονία της κόρης του, ωστόσο μετά από πιέσεις, ο άνδρας έπεσε σε αντιφάσεις και εν τέλει ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε την κόρη του.

Να σημειωθεί πως σήμερα με το τοπικό μέσο corfunews.gr, ο λόγος που ο πατέρας έφτασε στο ανατριχιαστικό έγκλημα, ήταν η σχέση που διατηρούσε η κοπέλα με ένα νεαρό.

O πατέρας δεν ενέκρινε την σχέση με τον νεαρό και πίεζε συνεχώς την κόρη του να χωρίσει.

 

 

Ωστόσο σύμφωνα με τον ANT1 δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η ταυτότητα του συντρόφου του θύματος, καθώς άλλοι λένε ότι πρόκειται για Αφγανό κι άλλοι για γνωστό Κερκυραίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της.

Να σημειωθεί πως οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στον πατέρα της 28χρονης, καθώς την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας δεν δήλωσε ο ίδιος, αλλά ο σύντροφός της.

 

Σοκάρει η ιατροδικαστης: «Πάλεψε ώρα για τη ζωή της» 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας , από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Με σιδερόβεργα σκότωσε ο 52χρονος την κόρη του, ενώ η ιατριδικαστής ανέφερε ότι «η 29χρονη πάλεψε ώρα για τη ζωή της».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η 29χρονη διέμενε μέχρι και πριν από λίγο καιρό με τον 52χρονο πατέρα της σε σπίτι στην περιοχή της Αλεπούς και στο νησί δεν υπάρχουν άλλα συγγενικά της πρόσωπα. Είναι γεγονός δε, ότι από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας με το γραφείο τελετών που παρέλαβε αργά χθες το βράδυ τη σορό της.

Η 29χρονη Ατζελίνα εργαζόταν σε καφετέρια του νησιού. Εκεί δούλευε και ο κατά πληροφορίες 30χρονος Αφγανός σύντροφός της ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές καθώς η νεαρή κοπέλα δεν εμφανίστηκε την Τετάρτη στην επιχείρηση όπου εργάζονταν.

Επειτα από έρευνες εντοπιστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας θαμμένη κοντά στο σπίτι της.

Ο 30χρονος άντρας στην κατάθεση που έδωσε στις αρχές υποστήριξε πως η 29χρονη Ατζελινα Π. διέμενε μαζί του το τελευταίο διάστημα καθώς καβγάδιζε συνέχεια με τον πατέρα της γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση τους.

Ο 52χρονος χτύπησε  με σιδερόβεργα στο κεφάλι την 2 κόρη του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της και στην συνέχεια την έθαψε στην αυλή του.

 

Φωτογραφίες: corfunews.gr

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.