ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ διαδοχικών κλοπών

Κέρκυρα: Τετραμελής σπείρα έκανε 11 διαρρήξεις σε λίγες ώρες

Έτρεχαν και δεν έφταναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να εντοπίσουν τους δράστες ενός πρωτοφανούς μπαράζ διαδοχικών κλοπών από την ίδια σπείρα σε περιοχές της Κέρκυρας, που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και ολοκληρώθηκε πριν ξημερώσει με συνολικά 11 περιστατικά!

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης για την σύλληψη των δραστών, εντοπίστηκαν δύο διαρρήκτες ηλικίας 29 και 34 χρόνων και ταυτοποιήθηκαν άλλοι δυο Έλληνες συνεργοί τους οι οποίοι αναζητούνται. Στις κατοικίες τους βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία σχετίζονται με τις κλοπές και κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν για την δράση τους.

Οι νεαροί «μπουκαδόροι» είχαν διαρρήξει μια εμπορική επιχείρηση στην περιοχή Κανόνι και είχαν αρπάξει μετρητά και είδη καπνού αξίας 1.500 ευρώ, ένα ζαχαροπλαστείο και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα οποία «σήκωσαν» πλήθος γλυκά και φιάλες με ποτά, καθώς και μια εταιρεία ενοικίασης οχημάτων από την οποία έκλεψαν ένα όχημα αξίας 13.000 ευρώ και από το γραφείο της ένα κινητό και μια συσκευή GPS αξίας 450 ευρώ. Ακόμη, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μια εμπορική επιχείρηση και δύο πρατήρια καυσίμων. Οι δυο που αναζητούνται είχαν διαρρήξει στο ίδιο διάστημα άλλη μια εταιρεία ενοικίασης οχημάτων, ένα κατάστημα υδραυλικών και μια εμπορική επιχείρηση σε περιοχές της Νότιας Κέρκυρας και είχαν κλέψει περίπου 700 ευρώ και ένα κινητό.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που άσκησε σε βάρος τους και σε βάρος των δύο αναζητούμενων συνεργών τους δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξιχνιάσει τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.