ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή

Κουτσούμπας: Είστε αθεράπευτα τυχοδιώκτες - Κάνετε συνέχεια το μαύρο - άσπρο

«Φαίνεται ότι οι συμμαχίες που φτιάχνετε εκτός από τους ΑΝΕΛ με σεσημασμένους συγγραφείς πιάνουν τόπο κυριε Τσιπρα» επεσήμανε ξεκινώντας την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και πρόσθεσε ότι το κόμμα του απευθύνεται στην νεολαια και τους λέει ντόμπρα ότι καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που εξαπατά το λαό με υποσχέσεις για τις δήθεν καλύτερες μέρες που έρχονται στο μεταμνημοκή περίοδο την ώρα που εχει δεσμευτει να εφαρμόσει τις δεσμευσεις που έχει αναλάβει.

«Καταψηφίζουμε τη κυβέρνηση που συνεχίζει την πολιτική των προηγουμενων που πετσόκοψαν συντάξεις και μισθούς. Καταψηφίζουμε την κυβερνητική πολιτική που αναλαμβάνει ρόλο σημαιοφόρου του ΝΑΤΟ. Καταψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπων να φυλακίσει τις χώρες στις αλυσίδες του ΝΑΤΟ} είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμπας και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν τολμά να περάσει την απλή και ανόθευτη αναλογική ή να καταργήσει πλήρως το άρθρο 86

«Προσπαθείτε απεγνωσμένα να κάνετε το μαύρο άσπρο» είπε απευθυνβόμενος στον πρωθυπουργό και τόνισε: Ακολουθείτε πιστά την παραίνεση της Μερκελ στην προηγουμενη επισκέψή της. Η βελτίωση της δημοσιονομικής κατάστασης απλά αποτυπώνει λογιστικά την μεγάλη επίθεση στα δικαιώματα των εισοδημάτων και τα εισοδήματά τους. Εφαρμόζετε πλήρως τα μνημόνια των προηγουμενων.

Στην περίπτωση της Ελλάδας η εποπτεία συνεχίζει να είναι ενισχυμένη, Ερχονται στην Αθήνα οι δανειστές και ήδη σας φωνάζουν όπως για τους πλειστηριασμούς, τα κόκκινα δάνεια. Τα μέτρα που έχετε υπογράψει εκτείνονται πολύ μετά το 2019. Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι μετά τον Αύγουστο τα πράγματα είναι διαφορετικά και τα μέτρα θα μπορούσε να τα γράψει ο ΣΕΒ. Η Ελλάδα του κεφαλαίου, η δική σας Ελλάδα πατά πάνω στον εργαζόμενο. Είστε αθεραπευτα τυχοδιώκτες. Ποιος λοιπόν να σας δώσει ψήφο εμπιστοσυνης, Ο ελληνικός λαός βλέπει τα παζάρια και την εξαγορά που γίνεται».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.