ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένωση Κεντρώων

Λεβέντης: Τραγελαφικό αφήγημα η Συμφωνία των Πρεσπών

Κριτική για τις υποσχέσεις της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές άσκησε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής εκτόξευσε πυρά για την αρπαγή βουλευτών ,για τη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

«Ξεζουμίζουμε ένα λαό τόσα χρόνια και του δίνουμε τώρα ένα φιλί ζωής, εξαντλησαμε τις αντοχές ενός λαού και τώρα δίνουμε υποσχέσεις. Αυτό που συμβαίνει είναι ξήλωμα του πουλόβερ και το ξέρουν οι δανειστές», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και υπογράμμισε πως «εσείς κάνατε οριζοντιοποιηση των θυσιών και έρχεστε τώρα να δίνετε πουρμπουάρ».

Επανέλαβε την άποψή του κατά της Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας πως «έρχεστε και δημιουργείτε ενα τραγελαφικό αφήγημα. Λέτε, επίσης, ότι είναι επωφελές για τη χώρα το βόρεια Μακεδονία και αποφύγατε να κάνετε πολιτικούς αρχηγούς. Η θεσσαλονίκη είναι ότι ιερότερο έχει αυτή η χώρα».

«Θα πρέπει να τελειώσει το συντομότερο το λάθος αυτής της κυβέρνησης. Έχει δύο κατάρες αυτή η Βουλή. Τον Τσίπρα που πλευρίζει βουλευτές για τους 151 και τον Μητσοτάκη που θέλει πεντακομματική Βουλή. Η Ένωση Κεντρώων δεν θα βγει από τη Βουλή», δήλωσε.

Σχετικά με τους ΑΝΕΛ και την ψήφο εμπιστοσύνης, ο Βασίλης Λεβέντης είπε: «Ο ένας κλέβει τους βουλευτές του άλλου και αναρωτήθηκε “τι κυβέρνηση θα είναι αυτή?». Αυτοί οι “151” θα είναι με τη στήριξη μίας βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων που βγήκε με λίστα. "Σου περνουν τους βουλευτές Λεβέντη", που είχε ο πει ο Τσίπρας κάποια στιγμή» και πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης πως σε αυτό βασίζεται τώρα. «Ντροπή, είπε απευθυνόμενος και προς την πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων κ. Κ. Μεγαλοοικονόμου. Ο Τσίπρας δίνει εξετάσεις ηθικής», πρόσθεσε.

«Αν κάποιος πρωθυπουργός λέει "καθίστε κάτω” τότε είναι στο τέλος του», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και σε ένα ιστορικό γεγονός για να τονίσει τη σχέση του πρωθυπουργού με τις ΗΠΑ και τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως ο Ιωαννίδης δεν ήταν προδότης, ήταν βλαξ. Εμπιστεύτηκε τους Αμερικανούς και τον πούλησαν, έτσι θα πουλήσουν και τον Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.