ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια

Προθεσμία να απολογηθεί αύριο έλαβε ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας στον Πειραιά

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 13:00 αύριο το μεσημέρι, έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 30χρονος δράστης του εγκλήματος που σημειώθηκε ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη στον Πειραιά με θύμα έναν 21χρονο από τη Νίκαια.

Ο 30χρονος πατέρας δύο μικρών παιδιών κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια Πειραιά, δήλωσε μετανιωμένος και ότι δεν φταίει για ότι έγινε. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου ανέφερε ότι ζητήθηκε προθεσμία από τον εισαγγελέα καθώς ο ίδιος δεν είναι λάβει στα χέρια του τη δικογραφία και δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί. Εναντίον του 30χρονου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θύμα και δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή έξω από το νυχτερινό μαγαζί και ήρθαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 30χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον 21χρονο δύο φορές με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος. Για το όπλο, που ακόμα δεν έχει βρεθεί, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πέταξε κάπου που δεν θυμάται.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.