ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκάθαρο «όχι» για τις Πρέσπες

Ψαριανός: Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, φεύγω εγώ από το Ποτάμι

Αν δεν διαγραφεί ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι, φεύγω εγώ, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός.

Ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει μεν θέμα κομματικής πειθαρχίας στο ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά υπάρχει στο ζήτημα της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, είπε στην πρωινή εκπομπή του Ant1: «Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, φεύγω εγώ από το Ποτάμι».

Εξάλλου, ο κύριος Ψαρριανός δήλωσε πως μετά την δήλωση Δανέλλη ότι ο ίδιος θα ψηφίσει την κυβέρνηση και την αναμενόμενη διαγραφή του από την ΚΟ του Ποταμιού, «ολοι μαζί τώρα θα αποφασίσουμε και ελπίζω να πάμε σε διαφορετική, ενιαία στάση» για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποφασίσει το Ποτάμι να αποχωρήσει από την ψηφοφορία εκείνη, λέγοντας πως «είναι μια εκδοχή να αποχωρήσουμε, θα το συζητήσουμε».

Τέλος, αναφερόμενος στο δικό του πολιτικό μέλλον, ξεκαθάρισε πως ακόμα και σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Ποτάμι, θα παραμείνει ανεξάρτητος και δεν θα προσχωρήσει σε κοινοβουλευτική ομάδα άλλου κόμματος. Επίσης συμπλήρωσε πως «δεν έχει συμφωνηθεί και αποφασισθεί τίποτα» σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές και το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία.

«Ειναι ανέντιμο και λάθος να μετακινείσαι από την μια κοινοβουλευτική ομάδα στην άλλη, την ίδια κοινοβουλευτική περίοδο, χωρίς να παρεμβάλλονται εκλογές. Όσοι μετακινούνται από το ένα κόμμα στο άλλο είναι αποστάτες», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Μακάρι να γίνουν γρήγορα οι εκλογές».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. katerina 10:05 15/01/2019

    Αν είχε μυαλό ο αρχηγός σου θα διέγραφε εσένα και όχι τον Δανέλλη αλλά που….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.