ΕΛΛΑΔΑ

Αυτόπτες μάρτυρες καταρρίπτουν τα όσα ισχυρίζεται ο 19χρονος

Ρόδος: Αρνείται ότι βίασε τη 19χρονη ΑμεΑ ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες περί βιασμού της κοπέλας με ειδικές ανάγκες, ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος βρέθηκε χθες ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος βρέθηκε χθες ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες περί βιασμού της κοπέλας με ειδικές ανάγκες.

Τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι κατέβηκε στην πλατεία «Ευαγγελισμός» όχι για να βρει νέο θύμα, όπως έχουν καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες, αλλά για να συναντήσει τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του με σκοπό να τον μεταπείσει να παραδοθούν στις Αρχές.

«Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα», υποστήριξε ο 19χρονος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ο φίλος του 21χρονου που συνάντησε εκείνη την ημέρα τον 19χρονο, δήλωσε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1: «Βρέθηκα με τον 19χρονο, τον ρώτησα τι έγινε με τη φοιτήτρια και μου λέει "πάει τελείωσε αυτό". Ήταν πολύ νευρικός, ήταν αγχωμένος, διαφορετικός από άλλες φορές».

Για τον φίλο του και συγκατηγορούμενο του 19χρονου δήλωσε: «Ο 21χρονος φίλος μου ήταν Ανάληψη και δεν έβγαινε. Μου είπε ότι είχαν παίξει ξύλο και φοβόταν την αστυνομία, αλλά μάλλον ήταν δικαιολογία κι αυτό».

Σχετικά με την ανάμειξη του στον βιασμό της 19χρονης με αναπηρία, είπε πως εκείνο το βράδυ, μετέφερε με το αυτοκίνητό του την κοπέλα και τον 23χρονο Ρομά μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί, επειδή τους είδε να φλερτάρουν.

Αυτόπτες μάρτυρες όμως καταρρίπτουν τα όσα ισχυρίζεται ο 19χρονος.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια, φαίνεται ότι δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του 19χρονου κι έτσι έκριναν ομόφωνα την προσωρινή του κράτηση και για τον φόνο του κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.