ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής της ΝΔ

Θεοχάρης: Με τον Μητσοτάκη έχουμε κοινό πλαίσιο αξιών όχι παζαριών

Τον λόγο επί προσωπικού ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης μετά τον υπαινιγμό του Πρωθυπουργού στη συζήτηση επί της πρότασης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση πως ο βουλευτής ήταν υπέρ της συμφωνίας αλλά όταν εντάχθηκε στη ΝΔ άλλαξε στάση.

«Ο Πρωθυπουργός με εγκάλεσε για αλλαγή στάσης στο ζήτημα των Σκοπίων. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση μου. Συντάσσομαι δημοκρατικά ως οφείλω με την Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι ενιαία και αρραγής ενάντια στην εργαλειοποίηση του θέματος από την κυβέρνηση με στόχο το διχασμό του ελληνικού λαού.

Ξεχνάει ο κ.Τσίπρας ότι εξελέγην με την αντιπολίτευση, έμεινα ανεξάρτητος 2,5 χρόνια κάνοντας συνεπή αντιπολίτευση και τώρα παραμένω στην αντιπολίτευση σε αντίθεση με άλλους που ενδεχομένως διεκδικούν κυβερνητικούς θώκους. Θα πρέπει συνεπώς αντί να εγκαλεί ο κ.Τσίπρας να εγκληθεί ο ίδιος γιατί μοιράζει υπουργεία δεξιά και αριστερά για να μπορέσει να κρατηθεί λίγο ακόμη στην εξουσία και να αδειάσει τα ταμεία ώστε να μην μπορέσει να κυβερνήσει ο επόμενος Πρωθυπουργός», υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης.

Αναφερόμενος στη συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε ότι «στηρίζεται στις κοινές μας αρχές και αξίες με κοινό ιδεολογικό πρόσημο. Έχουμε κοινό πλαίσιο αρχών και αξιών, και όχι παζαριών. Η χώρα όμως δε μπορεί να κυβερνάται από μια τέτοια κυβέρνηση με ημερομηνίες λήξης και από μια πλειοψηφία που προφανώς προκύπτει μέσα από συναλλαγές απελπισμένων βουλευτών».

Και κατέληξε λέγοντας ότι «σημασία δεν έχουν οι δικές μου οι εγκλήσεις κύριε Πρόεδρε, σημασία έχουν οι εγκλήσεις του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός και κυρίως η ιστορία θα είναι δίκαιοι και αυστηροί και αυτό θα γίνει σύντομα. Καλή τύχη λοιπόν στον κ. Τσίπρα».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.