LIFESTYLE

Και είναι μόλις 7 ετών

Αυτός είναι ο νέος σταρ του Instagram

Ο Φαρούκ Τζέιμς είναι ένα κατσαρομάλλικο αγόρι που ζει στο Λονδίνο και θεωρείται ο νέος σταρ του Instagram. Αυτό που τον έχει κάνει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του είναι το υπέροχο μακρύ σγουρό μαλλί του, το οποίο τον έχει κάνει star του Instagram και τον έστειλε μέχρι και στην πασαρέλα του Fashion Week του Λονδίνου.

«Έχουμε ένα πολύ θετικό μήνυμα να μοιραστούμε με τους ανθρώπους, το οποίο είναι σχετικό με το να είμαστε ο εαυτός μας, να έχουμε την αυτοπεποίθηση να διαφέρουμε, να αποδεχτούμε τον εαυτό μας. Και ειδικά για τα αγόρια. Κάθε αγόρι έχει το δικαίωμα να έχει μακριά ή κοντά μαλλιά», δήλωσε η μαμά του Farouk, Bonnie.

Η Bonnie είναι το πρόσωπο πίσω από την επιτυχία του μικρού, καθώς είναι εκείνη που φροντίζει τα μαλλιά του, βγάζει τις φωτογραφίες του και τις δημοσιεύει στα social media. Σύμφωνα με την ίδια, ο Farouk γεννήθηκε με πολλά, πολύ πυκνά και σχεδόν afro μαλλιά.

Για την ακρίβεια, η Bonnie υποστηρίζει ότι τα μαλλιά του Farouk φαινόντουσαν ακόμα και στην εξέταση που είχε κάνει όταν ήταν έξι μηνών έγκυος.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.