ΕΛΛΑΔΑ

Είχε δηλώσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας

Αλεξανδρούπολη: 53χρονος φυγόποινος διακινούσε μετανάστες

Δεν ήταν η πρώτη φορά που διακινούσε μη νόμιμους μετανάστες, ένας 53χρονος που είχε συλληφθεί την Κυριακή μαζί με μια 50χρονη στην Ηγουμενίτσα, όταν μετέφεραν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους από την Θεσσαλονίκη δύο αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 27 χρόνων για να τους βγάλουν από τη χώρα.

Μετά τη σύλληψή τους από την Ασφάλεια για διευκόλυνση εξόδου μη νόμιμων αλλοδαπών, διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος είχε δηλώσει… ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις! Φαίνεται, μάλιστα, πως ήταν… επαγγελματίας διακινητής, αφού όλες οι καταδίκες ήταν για τον ίδιο λόγο!

Συγκεκριμένα, του είχαν επιβληθεί ποινή φυλάκισης 37 μηνών και χρηματική ποινή 20.700 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης για διευκόλυνση προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και ηθική αυτουργία στην χρήση πλαστών εγγράφων, ποινή φυλάκισης εννέα μηνών από το ίδιο δικαστήριο για άμεση συνέργεια σε παράνομη μεταφορά και προώθηση αλλοδαπών στη χώρα κατά συρροή και ποινή φυλάκισης 17 μηνών από απόφαση το Τριμελές Εφετείο Κέρκυρας για παράνομη προώθηση αλλοδαπών στη χώρα κατ’ επάγγελμα!

*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 60χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για φοροδιαφυγή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.