ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στο Θέμα

Δανέλλης: Ο Πολάκης δημιουργεί προβλήματα

Αποστάσεις από την πολιτική αλλά και τις πρακτικές του Παύλου Πολάκη παίρνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης.

Μιλώντας στον Θέμα 104,6, ο ανεξάρτητος βουλευτής που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, αναφερόμενος σε όσα έγιναν πρόσφατα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας έκανε λόγο για παραδείγματα προς αποφυγή που όπως είπε δημιουργούν θέματα συμβατότητας με την κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος που ο κ. Τσίπρας έχει μπολιάσει την κυβέρνηση του με τον κ. Πολάκη απάντησε:

«Υπάρχουν ζητήματα εκεί, παραδείγματα προς αποφυγή κι άλλοι κώδικες και θέματα που φαίνεται να δημιουργούν θέματα συμβατότητας. Είναι ο χαρακτήρας του κι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται δεν βοηθούν σε αυτά που θα ήθελε να πετύχει. Προφανώς υπάρχουν ζητήματα. Τίποτα δεν είναι τέλειο».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση αν ο ίδιος διαφωνεί με τον τρόπο του αναπληρωτή υπουργού αλλά συμφωνεί με τις προθέσεις του σημείωσε:

«Δεν είπα ότι είμαι οκ. Και προφανώς δημιουργεί προβλήματα τα οποία θα έπρεπε να ήξερε ότι πρέπει να αποφεύγει. Με τη μεθοδολογία και τη συμπεριφορά του. Τώρα το θέμα με το δάνειό του και ό,τι ακολούθησε αυτό, είναι δύο θέματα. Αλλης τάξης είναι το δάνειο κι η νομιμότητά του ή αν ελέγχεται για αυτό κι άλλης τάξης είναι ο τρόπος με τον οποίο ανέδειξε το πρόβλημά του».

Τέλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμούς και πρέπει να υπάρχει διάθεση. «Αυτό είναι χαρακτηριστικό της ώριμης δημοκρατίας. Σε αυτά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» σημείωσε με έμφαση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.