ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Μπίστης

«Δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα η συνεννόηση με ΣΥΡΙΖΑ λόγω Καμμένου»

Για την πρωτοβουλία του κινήματος "Γέφυρα" για να υπάρξει συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ ο Νίκος Μπίστης, σημειώνοντας ότι δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα λόγω της παρουσίας του Πάνου Καμμένου στο κυβερνητικό σχήμα.

«Δεν μπορούσε να γίνει το ΄15 για παράδειγμα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μαζί, όχι μόνο με τον Καμμένο, αλλά ήταν μαζί και με την Κωνσταντοπούλου, τον Βαρουφάκη. Λοιπόν, το πρώτο εξάμηνο δεν μπορούσε να γίνει, ήταν και μια πολιτική γραμμή, ειπώθηκε ότι ήταν αυταπάτες, εγώ λέω ότι ήταν και λάθη μαζί, άρα δεν μπορούσε να γίνει τότε. Μετά υπήρχε ένα διάστημα που έπρεπε να δούμε, αν αυτή η στροφή είναι πράγματι ειλικρινής. Αν πραγματικά δηλαδή το γεγονός ότι μας λέγανε στο αυτί ότι έχουμε τον Καμμένο, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε και τίποτα άλλο, γιατί με ποιον άλλο να στηριζόμασταν, έχει μια βάση αυτό. Αλλά εγώ ήθελα να δω, αν η παρουσία του Καμμένου θα ήταν τέτοιο φρένο σε μια σειρά ζητήματα. Απεδείχθη όμως ότι σε ένα κορυφαίο θέμα, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών, όχι μόνο δεν τους εμπόδισε, αλλά αποτέλεσε και την βάση για να φύγει ο Καμμένος από την μέση», ανέφερε ο κ. Μπίστης.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 22:00 27/02/2019

    Μπίστη λαμόγιο του κλεφτοπασόκ, ευνοημένε του άθλιου πολιτικού αλήτη Ααρών Αβουρή.Αυτά που λές είναι δικαιολογίες.Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες.

  2. Ο Μπίστης ο περιφερόμενος καρεκλοκινηγός γίνεται ο αντικαταστάτης του Καμμένου , στην πρόστυχες αλυσίδες των συμμαχιων του Τσίπρα .
    Λέει ότι πήγε τώρα με τον Συριζα γιατί πρώτα τον εμπόδιζε η παρουσία του Πάνου στην κυβέρνηση .
    Η παρουσία της Παπακώστα , της Κουντουρά και των υπολοίπων δεξιό φασιστών που βοσκούν στην κυβέρνηση της ΠΦΑ δεν ενοχλούν τον συνιδρυτή της Γέφυρας ;
    Οχι γιατί εμβολιάσθηκε φαίνεται και δεν θα πιάσει χολέρα . Του αρκει να την πιάσει το πολιτικό μας σύστημα με τους τρόπους που κυνηγάει τις καρεκλες και τα οφίτσια !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.