ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Της Μarc για το «Πρώτο Θέμα»

Δημοσκόπηση για το Δήμο Θεσσαλονίκης: 11 μονάδες μπροστά ο Ταχιάος από τη Νοτοπούλου

Με ευρύ προβάδισμα οδηγεί την κούρσα για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης ο «γαλάζιος» Νίκος Ταχιάος, ο οποίος παρά τον έντονο ανταγωνισμό που έχει από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, αφήνει μακράν πίσω του την εκλεκτή του κυβερνώντος κόμματος Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως φαίνεται στη Δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί, ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, έχει 11% διαφορά από τη νεαρή υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης στον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Εφόσον, δε, η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι εκείνη με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο Νίκος Ταχιάος στον β΄ γύρο, τότε η διαφορά φτάνει το 24,7%.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 12:32 10/02/2019

    Σιγά μην εκλέξει η Θεσσαλονίκη μιά πίπ@.Ή Νοτοπούλου είναι το κλαρίνο του ΣΥΡΙΖΑ.
    Με την προδοσία και την πουτ@νιά δεν κερδίζονται εκλογές καθαρίστρια Νοτοπούλου.
    Που κατάντησε η ιστορική Θεσσαλονίκη.Να την έχει προδώσει και ξεπουλήσει ο Τσίπρας στους γυφτοσκοπιανούς και να διεκδικεί τον Δήμο μιά τσούλα από το πολιτικό μοπρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ.Μαύρο στην πουτάν@.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.