ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείχνει εξακομματική Βουλή

Δημοσκόπηση Interiew: Προβάδισμα 10,2 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία

Με δέκα μονάδες διαφορά και ποσοστό 31,3% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος σύμφωνα με την πρόθεση των ψηφοφόρων λαμβάνει ποσοστό του 21, 1%, όπως προκύπτει από τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόρασης.

Όπως δείχνουν τα ευρήματα της έρευνας που παρουσιάστηκε κατ’ αποκλειστικότητα σε εκπομπή του Bεργίνα TV, η επόμενη βουλή θα είναι εξακομματική καθώς στην τρίτη θέση με ποσοστό 6.4% καταγράφεται η Χ.Α , με 5.5% το ΚΚΕ, με 5.2% το ΚΙΝ.ΑΛ ενώ με αναγωγή, στη Βουλή εισέρχεται και η «Ελληνική Λύση».

Εκτός, του κοινοβουλίου, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης βρίσκονται οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμένου και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Κι ενώ , καταφανώς οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στα κόμματα της…γκαζόζας, εκτιμούν πως σε ποσοστό 39.2% κανένα από τα κόμματα δεν τήρησε την στάση που έπρεπε στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας μ αυτόν τον τρόπο πως ο πολιτικός κόσμος, στάθηκε κατώτερος των εθνικών περιστάσεων.

Την ίδια ώρα η πλειοψηφία των πολιτών εκτιμά πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο (ποσοστό 48%) ενώ στη σύγκριση μεταξύ των δύο συν-κυβερνήσεων των τελευταίων ετών η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κρίνεται καλύτερη από ποσοστό 30% των ερωτηθέντων σε σύγκριση με 23% των πολιτών που θεωρούν καλύτερη την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης:

ΣΥΡΙΖΑ 21,1%
ΝΔ 31,3%
ΧΑ 6,4%
ΚΚΕ 5,5%
ΚΙΝ.ΑΛ 5,2%
ΑΝΕΛ 1,5%
Έν. Κ. 2,4%
ΠΟΤΑΜΙ 1,2%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1,3%
ΛΑΕ 1,4%
ΕΛ.ΛΥΣΗ 2,8%
ΑΛΛΟ 5,1%
ΑΝΑΠΟΦ. 14,8%

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. nikos 22:47 07/02/2019

    bergina tv….malista ..opios einai apo thess/niki tha xeroi oti o idioktitis ine gia upopsifios vouleftis me ti vd….exei kales sxesis me velopoulo .kai einai enoite FANATIKOS andi PASOKOS kai andiPAPANDREIKOS..opote as tin pari sto spiti tou na tin xerete giati kai i etairia pou tin ekane…gia gelia einai………..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.