ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τα βίντεο

Επεισόδια και τραυματίες στην Πτολεμαΐδα: Φώναξαν «προδότες» στη Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη έγινε την Τετάρτη το τελευταίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που γίνεται δέκτης έντονων αποδοκιμασιών για τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βόρεια Ελλάδα.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα για την ορκωμοσία των αποφοίτων της Σχολής Πυροσβεστικής με πολίτες να συγκεντρώνονται για να εκφράσουν τη διαφωνία τους με τη Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό.

Οι συγκεντρώμενοι φώναζαν «προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «γερά-γερά στα χνάρια του Μελά» και «Τσίπρα προδότη» όταν συγκρούστηκαν με τις ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που βρισκόταν από νωρίς εκεί για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο οι διαδηλωτές να φτάσουν προς το σημείο που βρισκόταν η κυρία Γεροβασίλη.

Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκε ένας πολίτης σοβαρά στο κεφάλι ο οποίος μεταφέρθηκε στο Μποπδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας καθώς και ένας αστυνομικός.

Η φωτογραφία του τραυματισμένου πολίτη:foto-ptol1

Η κυρία Γεροβασίλη είχε χαρακτηρίσει από την Τρίτη τους συγκεντρωμένους ως «ακροδεξιούς» που «ποντάρουν» σε φασιστική εκτροπή» με σχετική ανάρτησή της στο Facebook.

 

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:52 27/02/2019

    Έτσι αντιλαμβάνεται την δημοκρατία η αλογομούρα, η πουτ@να η Γεροβασίλη μπάτσους και χημικά.Μπάζο Γεροβασίλη τελειώσατε.Άντε γ@μήσου και εσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ραλία που πήγαινες και χόρευες πουτ@να.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.