ΚΟΣΜΟΣ

Σχόλιο για τις συγκρούσεις στα σύνορα

Γκουαϊδό: Δεν θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι άνοιξαν πυρ

«Δεν θα μείνουν ατιμώρητοι» ήταν το μήνυμα του αυτοανακηρυχθέντος προέδρου της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό, για τις συγκρούσεις πολιτών με στρατιωτικούς στο Kumarakapay της Βενεζουέλας, στα σύνορα με τη Βραζιλία, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 12.

Ο Χουάν Γκουαϊδό μέσω twitter έκανε λόγο για «έγκλημα» που «δεν θα μείνει ατιμώρητο», ενώ κάλεσε τον αρχηγό του στρατού Jesus Mantilla Oliveros και τον διοικητή της επαρχίας, Alberto Mirtiliano Bermúdez είτε να συλλάβουν εκείνους που άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τη γυναίκα ή θα είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι.

Παράλληλα, ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βραζιλίας έστειλε μήνυμα στον στρατό, ενόψει και της αυριανής ανθρωπιστικής βοήθειας που αναμένεται να φτάσει στη Βενεζουέλα, προερχόμενη από τις ΗΠΑ και χώρες που δεν στηρίζουν τον Νικολάς Μαδούρο.

«Προς όλους τους στρατιωτικούς. Έως αύριο θα πρέπει να αποφασίσετε πώς θέλετε να σας θυμούνται. Ξέρουμε ποιοι είναι με τον λαό, το έχουν κάνει πολύ ξεκάθαρο. Αύριο, μπορείτε να το αποδείξετε!», διεμήνυσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.