ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα και παιδιά συνελήφθησαν

Οικογενειακή σπείρα «χτυπούσε» αυτοκίνητα στη βόρεια Ελλάδα

Την 21χρονη κόρη και τον 16χρονο γιο της είχε ως βοηθούς μια 41χρονη Ελληνίδα, που επιδιδόταν σε κλοπές χρημάτων και αντικειμένων από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε διάφορες πόλεις της βόρειας Ελλάδας! Η σύλληψή τους μετά την τελευταία κλοπή που διέπραξαν, αποκάλυψε μια ακόμη και οι έρευνες συνεχίζονται.

Μητέρα και παιδιά συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Βέροια, καθώς διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα είχαν αρπάξει 195 ευρώ, ρούχα και προσωπικά έγγραφα από ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Ημαθίας. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο όχημα που χρησιμοποιούσαν και κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπών.

Στην πορεία της προανάκρισης, προέκυψε ότι η οικογενειακή σπείρα είχε παραβιάσει και άλλο ένα όχημα την Δευτέρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και είχε κλέψει ένα κινητό που επίσης βρέθηκε στην κατοχή τους. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορία για κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί αν έχουν ξαφρίσει και άλλα οχήματα, ίσως και σε άλλες περιοχές.

*** Με χειροπέδες βρέθηκε μία 36χρονη Ελληνίδα στην Καρδίτσα, όταν οι υπάλληλοι σε ένα εμπορικό κατάστημα όπου είχε μπει παριστάνοντας την πελάτισσα διαπίστωσαν πως είχε κρύψει διάφορα είδη ρουχισμού και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Τα κλεμμένα εμπορεύματα βρέθηκαν στην κατοχή της και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται και για άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.