ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την παράνομη ηχογράφηση

Κεγκέρογλου: Οι εισαγγελείς έπρεπε ήδη να είχαν επέμβει για τον Πολάκη

«Οι εισαγγελείς θα έπρεπε να έχουν ήδη παρέμβει για την παράνομη ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα από τον Παύλο Πολάκη».

Αυτό δήλωσε σήμερα, μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6», ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Έπρεπε να έχουν ήδη επιληφθεί οι εισαγγελείς γιατί έγινε δημόσια η παραδοχή της παράνομης πράξης», είπε ο κ. Κεγκέρογλου. Υπενθύμισε, δε, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κάποτε απειλούσαν ότι «αν χρησιμοποιηθούν οι ηχογραφημένες συνομιλίες του Ψυχάρη με τον Τσίπρα τότε θα πάνε μέσα αυτοί που το ηχογράφησαν».

«Ο Τσίπρας έχε δει ότι δεν τον βοηθάει το πρόσωπο του Πολάκη για να απευθυνθεί σε συντηρητικότερους πολίτες», είπε εν συνεχεία ο κ. Κεγκέρογλου.

Με αφορμή τοκαταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας από την Attica Bank, ο Βασίλης Κεγκέρογλου παρατήρησε ότι «η σημαντικότερη πτυχή του θέματος είναι ότι μετά το α΄ εξάμηνο του 2015 και τη μαϊμού κεφαλαιοποίηση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τράπεζες, σήμερα κανένας επαγγλεματίας και καμία οικογένεια δεν έχει τη στήριξη του τραπεζικού συστήματος. Δεν έχει τη δυνατότητα το τραπεζικό σύστημα όπως έχει καταντήσει και πρέπει να ληφθούν μέτρα εκεί».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.