ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση

ΚΙΝΑΛ: Παράγκα Γ' Εθνικής η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξής μας

Δριμεία επίθεση τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά των κ.κ. Μωραΐτη και Τόλκα, που εμήδισαν, μετέχοντας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αν και έχουν υπάρξει υπουργοί επί ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε το ΚΙΝΑΛ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι «Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής», ωστόσο, τίποτα δεν τους σώζει.

Αναφερόμενος στους κ.κ. Μωραΐτη και Τόλκα, το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για «πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς», που είναι «γνωστοί κυνηγοί καρέκλας».

Αναλυτικά, το ΚΙΝΑΛ αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής.

Αλλά τίποτα δεν τους σώζει.

Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Εμείς του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών συνυπογράψαμε σχεδόν όλοι , όσοι της βασης και όχι του βαθέως Πα.Σο.Κ. βρεθήκαμε στην συγκέντρωση της 3ης Ιανουαρίου του 2015 στο Ζαππππειο Μέγαρο ! Δεν αποσκοπούσαμε τότε σε θέσεις, αξιώματα και καρεκλες στην πολιτική σκηνή, ούτε και σήμερα αποβλέπουμε σε ανταλλαγματα για την πίστη μας στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
  Η αυτοοργάνωση μας κατόπιν, σε μικρότερες ομάδες κατά τόπους και περιφέρειες συνετέλεσε στο να γίνουμε πιο ενεργοί και αποφασισμένοι στα προσφιλή θέματα μας, τα οποία είναι το ήθος και ύφος στην πολιτική και ασφαλώς οι αλλαγές του πολιτικού μας συστήματος και της κοινωνίας μας για μια προοδευτική , συνετή και με λογική , Δημοκρατική εξάσκηση των δικαιωμάτων από και υποχρεώσεων μας προς την πολιτεία μας. Αυτο είναι και ένα από τα οφέλη στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ όπου συμμετέχουμε με προθυμία , ελπίδες και οράματα για την πατρίδα του μέλλοντος και των παιδιών και εγγονών μας .
  Αδράξουμε συμβολισμούς και παραδειγματα από τον Γ. Παπανδρέου και τους υπόλοιπους μπροσταρηδες της παράταξης μας μας και συμβάλουμε στην ενωτητα με ηθική και καινοτόμες ιδέες για Ειρήνη , Πρόοδο , Δικαιοσύνη , Ισότητα, Ισονομία , Αριστεία Πράσινη Ανάπτυξη και Διαύγεια μεταξύ άλλων αρετών που χρειαζεται μια Δημοκρατία για ν´αναπτυχθει και να προφυλαχτεί από πολιτικαντηδες και μια Κοινωνία να βελτιωθει από τις απρέπειες που παρατηρούμε καθημερινά από τον δ
  Σημερινό διπολισμό

 2. Αν ο ογκόλιθος Βενιζέλος δεν είχε ρίξει τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό το 2011 και δυστυχώς για την δημοκρατική παράταξη τα κατάφερε θα είχαμε μια καλύτερη πατρίδα τώρα.
  Τουλάχιστον μην προκαλείτε.

 3. Όταν το 2015 ο»μέγας» Γ Α Π ίδρυσε το ΚΙΔΗΣΟ μόνο και μόνο να πριονίσει τον ογκόλιθο Βενιζέλο,και δυστυχώς για την δημοκρατική παράταξη τα κατάφερε, ήταν πλέον φανερό ότι και άλλα γ…διά,θα τον ακολουθούσαν.
  Δεν πειράζει, υπομονή και σοβαρότητα θα επαναφέρουν αρκετές δυνάμεις πίσω.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.