ΕΛΛΑΔΑ

Σε δύσβατες ορεινές περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου

Κρήτη: Βρήκαν ποιος καλλιεργούσε τέσσερις από τις 25 χασισοφυτείες

«Επαγγελματίας»... χασισοκαλλιεργητής αποδείχθηκε ένας 48χρονος Έλληνας που συμμετείχε στο στήσιμο οργανωμένων φυτειών σε δύσβατες ορεινές περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου επί τουλάχιστον δυο καλοκαίρια! Τόσο το 2018 όσο και το 2017, καλλιεργούσε τέσσερις φυτείες με συνολικά 549 δενδρύλλια κάνναβης.

Η δράση του εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης και αρχικά προέκυψε ότι ο 48χρονος ήταν ένας από τους καλλιεργητές... 15 φυτειών με τα 3.349 δενδρύλλια της ποικιλίας «νανάκια» ύψους ως 1,50 μέτρου, που είχαν εντοπιστεί σε δυσπρόσιτες περιοχές στις 11 Ιουνίου του 2018! Ο ίδιος καλλιεργούσε δύο από τις φυτείες με συνολικά 449 δενδρύλλια κάνναβης.

Στην πορεία της έρευνας, όμως, προέκυψε ότι είχε άμεση συμμετοχή με 100 δενδρύλλια και σε δυο από τις δέκα χασισοφυτείες που είχαν εντοπιστεί στις 21 Αυγούστου του 2017 σε δέκα ειδικά διαμορφωμένους χώρους ορεινών περιοχών του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου καλλιεργούνταν συνολικά 675 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων! Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών που υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.